Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 30°C
Az Bulutlu
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pts 32°C
Sal 29°C
Çar 27°C
Per 27°C

Menteşe’de lise öğrencilerine yönelik mobil oyun geliştirme eğitimi başlıyor

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi’nde Lise Grubu öğrencileri için verilecek olan Pixel Art tasarım programı eğitimi ve 2D Unity oyun geliştirme eğitimlerine başvurular 20 Mart’ta başlıyor. Çocuk Bilim Parkı ile Robotik ve Kodlama …

Menteşe’de lise öğrencilerine yönelik mobil oyun geliştirme eğitimi başlıyor
REKLAM ALANI
Mart 17, 2023 1:48 pm | Son Güncellenme: Mart 17, 2023 4:41 pm
358
A+
A-

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi’nde Lise Grubu öğrencileri için verilecek olan Pixel Art tasarım programı eğitimi ve 2D Unity oyun geliştirme eğitimlerine başvurular 20 Mart’ta başlıyor.

Çocuk Bilim Parkı ile Robotik ve Kodlama Merkezinin gençleri bilimle, yazılımla ve teknolojik vizyonla tanıştırmak için çok önemli bir görev üstlendiğini kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Çocuklarımızın bilimden, yazılımdan ve teknolojik gelişmelerden uzakta kalmamaları adına hizmete açtığımız Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezimizdeki eğitimlerimiz devam ediyor. Bu çerçevede daha önce dijital oyun kodlama ve tasarım eğitimleri vermiştik. Çocuklarımızı; teknolojiyi takip eden, yazılım tecrübesi olan donanımlı bireyler olarak yetiştirmek adına şimdi de tasarım programı ve oyun geliştirme kurslarımız başlıyor” dedi.

Lise grubundaki 14 – 17 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik ücretsiz olarak verilecek eğitimlere başvurmak isteyenler 20 – 31 Mart tarihleri arasında Menteşe Belediyesinin internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Kontenjanla sınırlı olan ve toplam 2 ay sürecek eğitimler, 1 Nisan tarihinde 2 grup halinde başlayacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.