Dolar 32,4558
Euro 34,8302
Altın 2.481,13
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ak Partili Vekilden Saatcı’ya sürpriz ziyaret…

Ak Partili Vekilden Saatcı’ya sürpriz ziyaret…
REKLAM ALANI
Eylül 5, 2014 2:22 pm
1.384
A+
A-

Ak Partili Vekilden Saatcı’ya sürpriz ziyaret…

Mesaisini Göcek Beldesinde geçiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ak Partili Vekil, Başkan Saatcı’nın bölgede çok sevildiğini belirterek, kendisini basından da takip ettiğini söyledi.

“Bölge halkı Saatcı’yı seviyor”
Samimi ortamda geçen ziyarette gazetecilere değerlendirmede bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül,  “Biz 4 senedir Göcek’e geliyoruz. Bu bölgelerde tatil yapıyoruz. Muğla’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte belediyelerde de değişiklikler oldu. Kamuoyundan gördüğüm kadarıyla Başkanı bölge halkı çok seviyor. Basından da takip ediyoruz, başarılı çalışmaları oldu. Kendisiyle tanışmak istedim. Belediye başkanlığının hayırlı olmasını diledim. Kendisiyle tanıştığım içinde çok memnunum. Büyükşehir Belediyesi olan tüm illere de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Büyükşehir yasasıyla ilgili sıkıntılarımız var”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek açıklamalarda bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Biz çok bakan arkadaşlar gördük, önceden bağlı olduğumuz siyasi partiden gelip burada tatil köylerinde oturup bir parti teşkilatını veya bizleri ziyaret etmezlerdi. İnşallah temennilerine katılıyorum ama yasayla ilgili bizim sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımızın giderilmesi gerçekleşirse, bizde halkımıza çok daha iyi hizmetler vereceğiz. Yasanın tümünü karşı çıkmak gibi bir düşüncemiz yok. Ancak uygulamada yaşadığımız sıkıntıları zaman zaman kamuoyuyla paylaşıyoruz. Neticede hepimiz Allah’ın bize lütfettiği Anadolu Coğrafyasında, milletimize hizmetle mükellefiz. Sayın vekilim parlamentoda bizler ise burada. Parti ayrımı gözetmeksizin halkımıza hizmet etmek için uğraşıyoruz. Bir dost bir arkadaş kazandık. Artık meclise de gittiğimizde çalacağımız bir kapımız daha oldu” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.