Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye-Marmaris etabı başladı

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye-Marmaris etabı başladı
REKLAM ALANI
Ekim 11, 2023 1:08 pm | Son Güncellenme: Ekim 11, 2023 3:46 pm
304
A+
A-

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye-Marmaris etabı başladı
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (Tour of Türkiye 2023) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

 

Etabın startı, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Belediye Başkanı Alim Karaca ve Türkiye Bisiklet Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu’nun da aralarında bulunduğu protokol üyelerince Uğur Mumcu Parkı’ndan verildi.

B1 2 - 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı başladı

Turun 165,3 kilometrelik Fethiye-Marmaris etabına, 24 takımdan 156 bisikletçi katılıyor.

Bisikletçiler Fethiye’de Uğur Mumcu Parkı’ndan verilecek startla; Kargı, Göcek, Dalaman, Ortaca, Dalyan, Köyceğiz, Gökova’dan geçerek Marmaris’teki Abdi İpekçi Parkı’nda finişe ulaşacak. Marmaris’te finişe ulaşacak.Tour of Türkiye 2023, 15 Ekim’deki İstanbul-Sultanahmet etabıyla sona erecek.

Dalaman’da  Fethiye karayolunda bir çok okuldan öğrenciler ve vatandaşlar heyecanla beklerken her bisikletçiye alkışlar ile destek verdi. Dalaman Kaymakamlığı ve Dalaman Belediyesi bayraklar,atkılar ve pankartlarla sporculara destek verdi.

B1 8 - 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı başladı

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.