Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C
REKLAM ALANI
Eylül 30, 2017 8:07 am
1.456
A+
A-

UMKE yeni yerinde

UMKE Dalaman ekibi, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dalaman Belediyespor’un kullanımına verilen eski yerinden Dalaman eski Devlet Hastanesi binası yanındaki hizmet binasına taşındı.

Dalaman Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz, UMKE’nin geçici olarak Dalaman stadı yanındaki tadilatı yapılan binada hizmet vermeye çalıştığını söyledi.

UMKE yaptığı hizmetler ile çok önemli bir kurum olduğunu ve bu kurumun yersiz kalmasına duyarsız kalamayacaklarını ifade eden Şaşmaz, “Girişimlerimiz ile özel bir firma tarafından Dalaman eski Devlet Hastanesi binası yanında Dalaman 112 Acil İstasyonu olarak yapıldı. Fakat sonradan ortaya çıkan sorunlar nedeni ile Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alınmadı. O günden bu yana boş olarak çürümeye terk edilen binayı hayırsever vatandaşların yardımı ile tadilat ve bakım onarım çalışmalarını tamamladık. Dalaman UMKE’ye tahsisini sağladık. Dalaman UMKE’nin Dalaman’a daha iyi hizmet vereceğini düşündüğümüz için buraya taşıdık. UMKE yaptığı hizmetler ile çok önemli bir kurum. Bu kurumun yersiz kalmasına duyarsız kalamazdık. Dalaman’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Şaşmaz, “Dalaman UMKE’nin şu anki binasını kullanıma kazandırılmasında katkısı bulunan Elif İnşaat sahibi Recep Kocabıyık’a ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ederim. Dalaman Belediyesi olarak tüm kurumlarımıza destek oluyoruz ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

UMKE’den boşalan binanın Dalaman Belediyespor tarafından kullanılacağını kaydeden Şaşmaz, “Bu süreçte Dalaman Çim Saha kenarında bulunan binayı Dalaman Belediyespor’un kullanımına verilmesini sağlayan başta Dalaman Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve ilçe müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.