Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

AKŞENER YANGIN ALANI ÖNÜNDE KONUŞTU

AKŞENER YANGIN ALANI ÖNÜNDE KONUŞTU
REKLAM ALANI
Haziran 28, 2021 9:48 pm | Son Güncellenme: Haziran 28, 2021 11:47 pm
1.227
A+
A-

Akşener; “Dalaman yangınını grup toplantısında gündeme getireceğim”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla ziyaretleri kapsamında geldiği Dalaman’da, yangın çıkan kağıt fabrikası önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Akşener’in Muğla programı Milas’ta esnaf ziyareti ile başladı. Akşener ardından Yatağan’da halka seslendi. Daha sonra Menteşe ve Marmaris programlarının ardından Akşener, Şehit ormancı Görkem Hasdemir’in evine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Dalaman’da kağıt fabrikası önünde toplanan partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Dalaman ve Marmaris’te çıkan yangınları grup toplantında gündeme getireceğini ve konuya dikkat çekeceğini vurguladı.
Vatandaşların şikayetlerini ve beklentilerini dinlemek için ülke genelinde geziler yaptığını söyleyen Akşener; “Muğla’da esnaflarımızı gezdik. Şimdi de yangının olduğu bölgede sizlerle beraberiz. Çarşamba günü grup konuşması yapacağım. Grup konuşmasının içinde Muğla’da yanan yerlerle ilgili açıklamamızı yapacağız. Muğla’da nereye gittiysek herkesten yangınlarla ilgili şikayetler duyduk. Bizde burada nefes almakta zorlanıyoruz. Buraya dikkat çekeceğiz. Türkiye saldım çayıra mevlam kayıra modeliyle yönetiliyor. Biz, ‘Kanal İstanbul ihalesine girmeyin, para ödemeyeceğiz’ dedik. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki, ‘söke söke sizden alırlar.’ Sanki bu ülkenin değil başka yerin Cumhurbaşkanı. Marmaris yangını ‘akıllı’ yangın, burada vatandaşlar zehir soluyor. Bugünün yöneticileri için insanın hiç kıymeti yok. Biz buraya dikkat çekeceğiz, takibini yapacağız. Göreceksin sonra ağalar buraya gelecek.” dedi.

İYİ Parti Dalaman İlçe başkanı Bahadır Bakırcı; “Genel başkanımızın Dalaman ziyaretinden dolayı ve Dalamandaki duman olaylarına verdiği tepkiden dolayı teşekkür ederim. Buraya kadar gelen Dalaman halkına da ayrıca teşekkür ederim. Duman ve kötü kokuya neden olan bu yerle ilgili gerekli birimleri sürekli uyarıp elimizden geleni yapacağız”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.