Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

ALİM ÇOBAN OKUL KÜTÜPHANESİ AÇILDI

ALİM ÇOBAN OKUL KÜTÜPHANESİ AÇILDI
REKLAM ALANI
Mayıs 16, 2022 2:50 pm
1.476
A+
A-

ALİM ÇOBAN OKUL KÜTÜPHANESİ AÇILDI

 

Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu Alim Çoban Okul Kütüphanesinin açılışı yapıldı.

280892962 377060604466603 6138378659499758476 n - ALİM ÇOBAN OKUL KÜTÜPHANESİ AÇILDI

 

Açılışa Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, Dalaman Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz, MHP İlçe Başkanı Gürhan Hoplar, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Okul Müdürü Cafer Binici günün anlam ve önemi ile ilgili yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: “Alim hocamız istisnasız herkesin sevdiği, değer verdiği bir kardeşimizdi. Devamlı gülümser ve pozitif düşünürdü. Herkesin yardımına koşmaya çalışır ve Allah rızası için inisiyatif alırdı. Ben onun hiçbir zaman karamsar olduğunu görmedim. Toplumun tüm kesimleri ile iletişime geçebilir ve insanları olduğu gibi kabul ederdi. Okuldaki görevime başladığım zaman onun nasıl pozitif bir okul iklimi oluşturduğuna bizzat şahit oldum. Pandemi süreci yasaklarının en yoğun olduğu ve hastalık sayısısın çok yüksek olduğu dönemde cenazesine katılan her kesimden yüzlerce kişi beni çok duygulandırmıştı. Yine hafta boyunca her kesimden dostlarımız açılışı yapılacak olan Alim Çoban Kütüphanesinin ne kadar anlamlı bir girişim olduğunu ve çok mutlu olduklarını değişik platformlarda bize ilettiler…

280651595 377060611133269 3935856488130992850 n - ALİM ÇOBAN OKUL KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Alim hocamızın hatırasına duyduğumuz saygıyı göstermek, adını ölümsüzleştirmek ve gelecek nesillere hem onu tanıtmak hem de onun branşı ile müsemma çok değerli bir eylem olan kitap okumayı teşvik etmek için okul kütüphanemize Alim Çoban ismini verdik. Bir yıl boyunca tüm hazırlıkları büyük bir titizlikle yürüten Semih hocamız ve Bekir hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu okulda okuyacak olan tüm öğrencilerimiz Alim Hocamızın sahip olduğu güzel değerleri öğrenecek, kendilerini her alanda geliştirecek, insanlığa ve ülkemize yararlı bireyler olarak yetişebileceklerdir.

Böyle anlamlı bir günde Alim hocamızın hatırasına saygı gösterip programımıza katılarak bize destek veren siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, rahmetli Alim hocamızı saygı ve rahmetle anıyorum” Saygılarımla.

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, açılış konuşmasında; “Doğru bilgiye ulaşabilmenin en önemli yolu okumaktan geçer. Bu anlamda hem bilgiyi geliştirme hem ders çalışma hem de okuma alışkanlığı kazanmak içinde kütüphaneler çok önemli. Bir okulda kütüphane olması çok güzel bir imkân ama o kütüphanenin içinin boş olması içinde öğrencilerin olmaması hiçbir ifade etmez. Bu yüzden kütüphanelere yönelik alışkanlarınızı geliştirmeniz ve bol bol kitap okumalısınız. Bugün burada açılışını yapacağımız kütüphane yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.