Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C
REKLAM ALANI
Şubat 8, 2018 2:57 pm
1.980
A+
A-

Azur Mavi Turizm ve Gayrimenkul ofisi

Turizm ve Gayrimenkul sektöründe bölgenin yeni yüzü Azur Mavi Turizm İnşaat ve Gayrimenkul ofisi hizmete girdi. Bölgede gayrimenkul alanında faaliyet gösteren kurumsal bir firma kuruluşu olan Azur Mavi Turizm İnşaat ve Gayrimenkul ofisi aynı zamanda A grubu TÜRSAB Seyahat Acentası.

DSC 0030 -

DALAMAN GAZETESİ

Dalaman Havalimanı yolu üzerindeki ofiste, turizm alanında günübirlik tur, uçak, otobüs ve Yunanistan feribot bileti satış noktası, havalimanı ve otel transferi, Datça- Kaş bölgesi paylaşımlı transfer, personel taşımacılığı gibi alanlarda da hizmet verilecek.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, açılışta yaptığı konuşmada, “bu tür işletmelerin açılması ilçemizin geliştiğini ve ilginin olduğunu gösteriyor. Bu gelişmeden de kendimize pay çıkarıyoruz, daha da artmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar, bölgemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Gayrimenkulün içinde inşaat olarak taahhütlü müteahhitlik faaliyetleri, anahtar teslimi işyeri veya bina yapımlarının da bulunduğuna işaret eden Azur Mavi Turizm İnşaat ve Gayrimenkul Şirket Yetkilisi Veli Yalçın, “Hedefimiz bölgemizde faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda kurumsal ve güvenilir bir işyeriyle bölgemize yeni bir yüz kazandırmak olacak” dedi.

DSC 0038 -

DALAMAN GAZETESİ

DSC 0025 -

DALAMAN GAZETESİ

DSC 0021 -

DALAMAN GAZETESİ

Azur Mavi Turizm İnşaat ve Gayrimenkul ofisinin açılış törenini Harbi Radyo’nun başarılı program sunucusu Özge Deveci yaptı. Okunan duanın ardından Dalaman belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, CHP İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, MHP İlçe başkanı Hasan Şimşek, AK Parti yönetim Kurulu üyesi Şefik Oğuz, Şirket temsilcisi Veli Yalçın açılışı gerçekleştirdi.
Azur Mavi Turizm İnşaat ve Gayrimenkul ofisinin açılış törenine, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’den, siyaset ve iş çevresinden birçok davetli katıldı.
Melahat Kanbur

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.