Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 23°C

Bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Kasım 28, 2023 9:21 am
158
A+
A-

Bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı
Marmaris ilçesinde bağımlılıkla mücadele komisyonu Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında toplandı. Emniyet, Jandarma, Milli Eğitim ve İlçe sağlık ekipleri 2023 yılındaki bağımlılıkla mücadele dahilinde yapılan faaliyetlerin sunumu yapıldı. Kaymakam Kaya ‘Amacımız bağımlılık oluşmadan önüne geçmek” dedi.
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında toplanan, ilçedeki kamu kurumu temsilcileri Marmaris’te 2023 yılında bağımlılıkla mücadele dahilinde yapılan faaliyetleri ile ilgili sunumlar yaptı.
Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya bu toplantıların , her il ve ilçede 3 ayda bir yapılması planlandığını belirterek ‘İlçemize gelen misafirlerimiz için öğrencilerimiz ve halkımız için bağımlılıkla mücadele ile ilgili neler yapabileceğimizi, neler yapıyoruz ve bunu doğru bir şekilde nasıl anlatabiliriz konularında hız kesmeden çalışıyoruz. Bağımlılıkla mücadelede yöntem ve ödüller konusu üzerine ilerleme kaydettik. İlçe milli eğitim müdürlüğümüzün rehberlik araştırma merkezindeki yetkili uzman öğretmenler ile beraber okullarımızda ve Gençlik sporun tesislerinde bu yönde çalışmalarımıza başlıyoruz. Zor bir süreç, bağımlı olmadan bağımlılığı tanımadan gençlerimizi koruma üzerine çalışacağız. Hep negatif konuşuyoruz, olanı konuşuyoruz. Maddeyi tanıdıktan sonra kurtarmamız zor oluyor, bizim temel felsefemiz maddeyi tanımadan, maddeyle buluşmadan o kişiyi eğitip yönlendirip, rehberlik yapmak istiyoruz ‘’ şeklinde konuşarak ilçe genelinde mücadele çalışmalarının sürdüğünü iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.