Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

BAŞKAN ADAY ADAYI AYHAN GÜNAY, “DALAMANLILAR UMDUKLARI GELİŞMEYİ BULAMADILAR”

BAŞKAN ADAY ADAYI AYHAN GÜNAY, “DALAMANLILAR UMDUKLARI GELİŞMEYİ BULAMADILAR”
REKLAM ALANI
Kasım 14, 2023 9:23 am
212
A+
A-

Belediye Başkanı aday adayı Ayhan Günay, “DALAMAN’LILAR umdukları gelişmeyi bulamadılar

Sizlerin de bildiği gibi Dalaman uzun yıllardır iyi yönetilemiyor. Bunu kime sorsanız öğrenebilirsiniz. Geçtiğimiz seçim de Dalamanlı hemşerilerim belki iktidarın yatırımları Dalaman’a gelir diyerek oylarını İktidar partiden yana kullanmalarına rağmen umdukları gelişmeyi bulamadılar.

Dalaman artık sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe ve Dalaman’a gelen nüfusun beklentileri gün geçtikçe değişiyor fakat Dalaman Belediye başkanı hala Dalaman’ı bir mahalle gibi yönetiyor.

Bende yıllardır siyasetin içerisinde biri olarak bu yanlışa daha fazla göz yummak istemedim yıllardır sıktığım her el, konuştuğum her kardeşim Dalaman’ın sorunlarından bahsederek tarafıma neden sen belediye başkanı olmuyorsun siye soruyordu. İşte tam bu noktada bende kararımı vererek Belediye başkanlığı için İYİ Parti’den aday olma kararı aldım.

Dalaman’a Başkan olmak için dün karar verip bugün hazırım demek yanlıştır. Dalaman’ı iyi yönetmek için iyi bir ekip ve Bilgi donanımı gerekiyor. Ankara’da lobi yapmak için tecrübe gerekiyor. Siyaset insana dokunmayı gerektiriyor ve dokunduğunuz vatandaşın sorunlarını da bilmeniz gerekiyor. Bu konu da Dalaman beni tanıyor her kesime aynı yakınlıkta olduğumu ve hizmet ederken kimseyi ayrıştırmayacağımı herkes bilir.

Dalaman sürekli büyüdüğü için nüfusun belli bir kesimi yeni yerleşenlerden oluşuyor. Bana göre Dalaman’da nefes alan her birey Dalaman lıdır. Burada yaşamayı ve yaşlanmayı seçerek ailesi ve çocuklarını geleceği için Dalaman’da hayatına devam edecektir. Hep birlikte kültür transferi yaparak Dalaman’ı nasıl daha güzel yaşanabilecek bir yer yaparız onun derdinde olacağız .

Beni bugünde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.

WhatsApp Gorsel 2023 11 09 saat 13.00.52 8863dcee - BAŞKAN ADAY ADAYI AYHAN GÜNAY, “DALAMANLILAR UMDUKLARI GELİŞMEYİ BULAMADILAR”

Ayhan Günay Kimdir?

1961 Dalaman Doğumlu olan Ayhan Günay Yıllarca Dalamanspor’da futbol oynamış antrenörlük ve yöneticilik yapmıştır. Dalamanspor’un kurucusudur.

2000 yılına kadar SEKA’da çalışan SEKA kapandıktan sonra Muğla İmar ve İskan başkanlığından emekli olmuştur.

1983 Yılında Anavatan partisi ile siyasete başlayan Günay, 2 Dönem ilçe başkanlığı yapmıştır. 2004 yılında Doğruyol Partisinden Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 2024 yerel seçimlerinde de İYİ Parti’den Belediye başkanı Aday Adayı olmuştur.

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.