Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

BAŞKAN KARAKUŞ, “DALAMAN’A MODERN YENİ KAPALI PAZAR ALANI”

BAŞKAN KARAKUŞ, “DALAMAN’A MODERN YENİ KAPALI PAZAR ALANI”
REKLAM ALANI
Mart 4, 2024 2:19 pm
177
A+
A-

BAŞKAN KARAKUŞ, “DALAMAN’A MODERN YENİ KAPALI PAZAR ALANI”
Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Karakuş, “İlçeye kazandırılacak olan ‘Yeni Kapalı Pazar Alanı’, taze ürünlerin ve kaliteli malzemelerin buluşma noktası olacak.
MODERN ALIŞVERİŞ ANLAYIŞI YERELLE BULUŞUYOR
Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Karakuş, “Şehrimizin yeni kapalı pazar alanı, taze ürünlerin ve kaliteli malzemelerin buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Şehrimizin yaşam kalitesini artırmak ve yerel ekonomiye katkı sağlamak amacıyla, Belediyemiz tarafından hayata geçirilen yeni kapalı pazar alanı projesi, modern alışveriş anlayışını yerel lezzetlerle buluşturmayı hedefliyor.

2e0a5383 e768 413b b7a8 0dc6dc0deec9 - BAŞKAN KARAKUŞ, “DALAMAN’A MODERN YENİ KAPALI PAZAR ALANI”
YÜKSEK STANDARTLARDA TASARLANDI
Yüksek standartlarda tasarlanmış olan bu pazar alanı, taze ve sağlıklı ürünleri hijyenik bir ortamda tüketicilere sunmanın yanı sıra, yerel üreticilere de daha geniş bir pazaryeri sağlayacak. Modern mimarisi ve geniş ürün çeşitliliği ile dikkat çeken bu proje, şehrimizin alışveriş deneyimini yeniden tanımlayarak, tüketicilere keyifli bir alışveriş ortamı sunmayı amaçlıyor.
BOL ÇEŞİT ÜRÜN VE CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Aynı zamanda, yerel ekonomiye olan desteğiyle de şehrimizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlayacak olan yeni kapalı pazar alanı, taze, güvenilir ve çeşitli ürünlerle dolu bir alışveriş deneyimi sunarak şehrimizin önemli bir cazibe merkezi olacak.”

Haber:Güngör Çoban

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.