Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Bodrum Belediyesi’nden Defne’ye ziyaret

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum’da doğum yapan Hataylı depremzede Işıl Özdemir ve bebeği Defne’yi ziyaret etti. Geçtiğimiz 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlere Hatay’daki …

Bodrum Belediyesi’nden Defne’ye ziyaret
REKLAM ALANI
Şubat 16, 2023 11:00 am
467
A+
A-

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum’da doğum yapan Hataylı depremzede Işıl Özdemir ve bebeği Defne’yi ziyaret etti.

Geçtiğimiz 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlere Hatay’daki evlerinde yakalanan Özdemir ailesinin evleri ağır hasar aldı. Doğuma kısa bir süre kala depreme yakalanan Özdemir ailesi Bodrum’a getirilerek otele yerleştirildi. Geçtiğimiz gün Bodrum Devlet Hastanesi’nde çocuğunu dünyaya getiren depremzede anne ile bebeği Defne, konakladıkları otele geldi. Sağlık durumları gayet iyi olan anne ve kızını Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın selam ve sevgilerini ileten ekip, anne Işıl Özdemir ve minik Defne’nin her türlü ihtiyacında yanlarında olacaklarını söyledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.