Dolar 32,3645
Euro 34,9594
Altın 2.324,26
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Budva-Bodrum arasında iyi niyet elçisi

Montenegro (Karadağ)’nun gözde turistik sahil kentlerinden olan Budva şehrinden gelen kültür ve turizm heyetini ünlü turizmci Azka Otel’in sahibi Bülent Kaya Bodrum’da otelinde ağırladı. Montenegro’da yatırımları bulunan Bülent Kaya iki şehir …

Budva-Bodrum arasında iyi niyet elçisi
REKLAM ALANI
Mayıs 17, 2023 6:24 pm | Son Güncellenme: Mayıs 20, 2023 2:57 pm
319
A+
A-

Montenegro (Karadağ)’nun gözde turistik sahil kentlerinden olan Budva şehrinden gelen kültür ve turizm heyetini ünlü turizmci Azka Otel’in sahibi Bülent Kaya Bodrum’da otelinde ağırladı.

Montenegro’da yatırımları bulunan Bülent Kaya iki şehir arasında çok ortak özellikleri bulunmasından dolayı Bodrum Belediyesi ile Budva Belediyesi arasında turizm elçiliği yaparak köprü oldu. İki yıl önce başlayan dostluk ziyaretleri geçen yıl Bodrum kültür ve turizm heyetinin ziyareti ile temeller atılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Montenegro’dan bir heyet yine Bodrum’u ziyaret ederek turizmci Bülent Kaya’nın misafiri oldu ve yeni projeler konuşuldu.

Danışman Maida Gorcevic, Eski Tarım, Orman ve Su Bakanı Aleksandar Stijovic, Mülkiyet, Yatırım Temsilci Sekreteri Av. Jovana Radulovic, Akademija Başkanı Aleksandar Franeta, Danilovgrad Belediye Başkanı Aleksandar Grgurovic ve Danilovgrad Belediye Başkan Yardımcısı Marija Radonjic’den oluşan heyet Bodrum resmi makamlarından kaymakamlık, belediye başkanlığını ziyaret etti.

İki turizm şehri arasında kurulacak dostluk köprüsünün öneminin konuşulduğu ziyarette; Bodrum’un ve Budva’nın turizm ve ekonomi yönünden potansiyellerine ve benzerliklerine vurgu yapıldı. 2 gün boyunca Bodrum’da bulunan heyet bir dizi görüşme yaptı. Ziyaretin ardından toplu fotoğraf çektirildi. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret eden heyet daha sonra Bodrum Kalesini gezdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.