Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 etkinliğe ev sahipliği yaptı

2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete alınan, farklı etkinlikler için mobil sahneye dönüşen, açıldığında 72 metrekare kullanım alanı olan Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinlik için kullanıldı. Kültür Hizmet Tırı …

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 etkinliğe ev sahipliği yaptı
REKLAM ALANI
Ocak 25, 2024 12:41 pm
97
A+
A-

2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete alınan, farklı etkinlikler için mobil sahneye dönüşen, açıldığında 72 metrekare kullanım alanı olan Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinlik için kullanıldı. Kültür Hizmet Tırı konser, etkinlik, festivaller için sahne kurulumuna gerek kalmadan mobil sahneye dönüşebiliyor.

İl genelinde Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 90 tiyatro oyunu, 44 konser, 58 festival ve şenlik, 30 açılış etkinliği, 3 sinema, 2 Ramazan Turnesi için kullanıldı. Ayrıca Kültür Hizmet Tırı 78 farklı etkinlik için ilçe belediyeleri ve Sivil Toplum kuruluşları faaliyetlerine destek verdi.

AW127482 03 - Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 etkinliğe ev sahipliği yaptı

Muğla’nın 13 ilçesi 569 mahallesiyle geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarım, turizm ve kültür kenti olan Muğla’da kültür hizmet tırı ile tüm vatandaşlarını farklı etkinliklerle buluşturduklarını söyledi.

Başkan Gürün; “Bodrum’dan Seydikemer’e Muğlamız geniş ve özel bir coğrafyaya sahip. Geçmişten getirdiği birikimi, tarihi değerleri ile kültür kenti olan Muğla’mızda vatandaşlarımızı farklı kültür ve sanat etkinlikleri için bir araya getiren Kültür Merkezleri yapıyor bunun yanında Kültür Hizmet Tırımız ile de etkinlikleri hemşehrilerimize götürüyoruz. Farklı etkinlikler için kullanılabilen Kültür Hizmet Tırımız Muğlalı hemşehrilerimizi sanatla buluşturmak için 2016 yılından beri yollarda. Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.