Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Cansu Kaya soruşturması sürüyor

Cansu Kaya soruşturması sürüyor
REKLAM ALANI
Haziran 24, 2015 1:36 pm
2.697
A+
A-

Cansu Kaya soruşturması sürüyor

IMG_9934

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 1 hafta önce Dalyan kanalında ölü olarak bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

 

Soruşturma, 3 Cumhuriyet savcısının yanı sıra, İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip tarafından yürütülüyor. Kaya’nın ölümü ile ilgili olarak adli rapor ise henüz tamamlanamadı.

Cansu Kaya’nın babası Osman Kaya, kızının kesin ölüm sebebinin belli olmadığını söyledi.

Kızının ölümüyle ilgili birçok haber yapıldığını, sürecin mahkemeye intikal ettiği için fazla konuşmak istemediğini ve Cansu hakkında yazılanların şu anda gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kaya, “Adli tıp raporu açıklanmadan kızım hakkında çıkan haberler bizi rahatsız etti. Yazılanlar nedeniyle her yerden telefon geliyor. ‘Bu yazılan doğru mu?’ diye bize soruyorlar. Artık konu hakkında konuşmak istemiyorum. Her şey mahkemenin ardından açığa çıkacaktır” dedi.

Öte yandan, Cansu Kaya’nın kaybolmadan önce iş yerinde çıkarken güvenlik kamerasına yansıyan fotoğrafında elinde telefonla yürüdüğü görülüyor.

Cansu Kayanın cesedi 16 Haziran’da Dalyan kanalında bulunmuş, yürütülen çalışmalar kapsamında 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.