Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

CHP DALAMAN İLÇE BAŞKANLIĞI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

CHP DALAMAN İLÇE BAŞKANLIĞI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ
REKLAM ALANI
Nisan 25, 2022 1:51 pm
1.694
A+
A-

CHP DALAMAN İLÇE BAŞKANLIĞI İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

 

 

 

Dalaman CHP İlçe Başkanlığı tarafından Dalaman Belediyesi Kültür Merkezinde iftar yemeği verildi.

Yoğun katılım sağlanan İftar yemeğine, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Muğla Milletvekili Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Şehit yakınları ve Gaziler, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

İftar öncesi Milas Belediyesi tiyatro topluluğu tarafından çocuklar için tiyatro gösterisi sergilendi. Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır yazmış olduğu “beşli çete” adlı kitabı da okurları için imzaladı. Dua okunmasının ardından 4 ayrı yerden dağıtılan iftar ile oruçlar açıldı.

 

 

İftar sonrası İlçe Başkanı Sezer Durmuş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Muğla Milletvekili Burak Erbay ile Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır birer konuşma yaptılar

 

CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş; Mersin Mv. Ali Mahir Başarı, Muğla Mv. Burak Erbay önceki dönem Mv. Nurettin Demir, Fethiye Belediye başkanımız Alim Karaca ve Seydikemer ilçe başkanımız Cemil Daydır’ın katılımlarıyla hayırsever dostlarımızın katkılarıyla düzenlediğimiz iftar yemeğinde orucumuzu açtık. Soframızın bereketini arttıran tüm dostlarımıza yoğun katılımlarından dolayı CHP ilçe başkanlığımız adına gönülden teşekkür ediyorum. Allah, tuttuğumuz oruçları ve duaları kabul etsin”dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.