Dolar 32,5296
Euro 34,7941
Altın 2.426,06
BİST 9.712,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C

CHP’den değerlendirme toplantısı

CHP’den değerlendirme toplantısı
REKLAM ALANI
Mayıs 7, 2014 8:11 am | Son Güncellenme: Mayıs 6, 2014 8:16 pm
1.400
A+
A-

CHP’den değerlendirme toplantısı

CHP Dalaman İlçe teşkilatı tarfından seçim öncesi ve sonrası değerlendirme toplantısı yapıldı.
CHP Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş yaptığı konuşmada seçim sürecini değerlendirdi. Karakuş, “CHP’li bir belediye başkanının nasıl örnek bir hizmet yaptığını göstermek gibi bir görevi var” dedi.

-Belediye başkanlığımız resmiyete bağlandıUntitled 116 - CHP'den değerlendirme toplantısı

CHP Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş; “30 Mart’ta seçim yapıldı ama bunun resmileşmesi 25 Nisan’a kaldı. Bu süre içerisinde bilindiği gibi seçimi 12 farkla CHP almıştı, AK Parti ve MHP’nin yapmış olduğu itirazlarda aradaki fark 6’ya düşmüştü. daha sonra biz CHP ve AK Parti İl seçim kuruluna itirazda bulunduk, itirazlardan sonra AK Parti ile aradaki fark 10’a çıktı, MHP itiraz etmedi. AK Parti bu kez de YSK’ya itirazda bulundu. Bu sene belki çok özel bir durum AK Partinin yapmış olduğu taktik diyelim, zihinsel özürlü olan 10 kişiye oy kullandığı yönünde itiraz ettiler. Bu YSK’ya,10 taneden 3 tanesi kısıtlı konumda diye geçti. Daha sonra bir yazı daha geldi YSK’dan 30 tane daha Zihinsel engelli oy kullandı diye, tabi buda incelemeye alındı ve toplam sayı 9 diye bildirildi. Fakat şöyle bir durum söz konusuydu; kısıtlılık durumlarının yasa gereği 2 yıl içinde yenilenmediği taktirde kısıtlılık durumu ortadan kalkıyormuş. Bu durumda 9 kişiden kaç kişi olduğunu bilmiyoruz ama YSK’ya AK Partinin yapmış olduğu itiraz reddedildi. 25 Nisan 2014 günü belediye başkanlığımız resmiyete bağlanmış oldu.”
-25 Yıl sonra yeniden başkan olduk
Şimdi artık birlik ve beraberlik zamanı diyen CHP Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş; “belediye başkanlığı alındı, bizim yönetim olarak desteğimiz olacak, 25 yıl bekledik ve sonunda aldık.
25 yıl önce doğan çocuk bugün 25 yaşında
Bunların bir kısmı geçmiş dönemlerde 5-10 yıl içerisinde hiç bir istihdam yaratıcı durumlardan yararlanmamıştır. Hal böyle olunca Dalaman gençleri ve işsizleri bize bel bağladı. Bu gençlere hak vermiyor değiliz 25 yıl beklemişler. Birikim var, iş talebi var, şu anda bunları seçici bir şekilde başkanım ve Büyükşehir belediye başkanım değerlendireceklerdir. Bununla birlikte CHP’li bir belediye başkanının nasıl örnek bir hizmet yaptığını göstermek gibi bir görevi var” dedi.
Karakuş’un konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Dalaman Kültür merkezinde yapılan değerlendirme toplantısına, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla İl başkanı Mustafa Öztürk,Muğla Büyükşehir belediye başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman belediye başkanı Muhamet Şaşmaz ve partililer katıldı.

Güngör Çoban

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.