Dolar 32,5130
Euro 34,8145
Altın 2.467,95
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 19°C

CHP’li Gençler sahada

CHP’li Gençler sahada
REKLAM ALANI
Haziran 9, 2018 10:59 am
2.255
A+
A-

CHP’li Gençler sahada

DSC 0030 - CHP’li Gençler sahada

CHP Muğla ve Dalaman Gençlik Kolları üyeleri Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için sahaya indiler.

CHP Muğla Gençlik Kolları başkanı Bekir Perçin, Dalaman Gençlik Kolları Başkanı Burak Eryılmaz ve gençlik kolları üyeleri Dalaman’da esnaf ziyaretinde bulundular.

Gençlik kolları üyeleri CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin gençlere verdiği önemi ve projelerini anlatarak destek istiyorlar.

DSC 0036 - CHP’li Gençler sahada

 

Dalaman Gençlik Kolları Başkanı Burak Eryılmaz, “bu seçimde en büyük görev biz gençlere düşüyor. Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin projelerini anlatarak destek istiyoruz. Sayın Muharrem İnce’de projelerinde gençliğe büyük önem veriyor. Bu seçime gençler damgasını vuracak. Seçimlerin son gününe kadar var gücümüzle çalışarak “Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce”ye destek isteyeceğiz” dedi.

12 Haziran 2018 Salı günü Muharrem İnce’nin miting için Muğla’ya geleceğini hatırlatan Dalaman Gençlik Kolları Başkanı Burak Eryılmaz, “aynı gün Muğla’ya gidecek olan vatandaşlarımız için Cumhuriyet meydanından araçlar kaldırılacaktır. Bu büyük buluşmaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Melahat Kanbur

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.