Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

CHP’NİN DALAMAN ADAYI SEZER DURMUŞ

CHP’NİN DALAMAN ADAYI SEZER DURMUŞ
REKLAM ALANI
Ocak 11, 2024 10:34 am
638
A+
A-

CHP’NİN DALAMAN ADAYI SEZER DURMUŞ

CHP Dalaman belediye başkan adayını dün gece açıkladı.

Dalaman CHP ilçe başkanlığı ofisinde başkan adayı Sezer Durmuş yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi ; Genel başkanımızın ve Parti meclisimizin almış olduğu kararla 2024 yılı 31 Mart Dalaman belediye başkan adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım.  Bu açıklamada, başta genel başkanımız Özgür Özel’e Muğla Parti meclis üyemiz Mehmet Alkın Denizaslanı, diğer parti meclis üyelerimize, Milletvekillerimize, Dalaman ilçe teşkilatımıza, Kadın ve Gençlik kollarımızın hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta aynı sevinçle buradan kutlama yapacağız. Dalaman’da tekrar Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dalgalandırmak için var gücümüzle ekibim ve ilçe teşkilatımla beraber çalışmaya devam edeceğiz.  Dalaman’ımızı sosyal belediyecilikle tanıştıracağız.  Aday adayı olan önceki dönem ilçe başkanımız Kamil Ayhan Öner başkanıma da göstermiş olduğu cesaretten ve öz güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum. CHP’de bulunan önceki dönem tüm başkanlarımıza ziyaretler gerçekleştireceğim, bir gönül kırgınlığı olmayacağını düşünüyorum, ve olmayacaktır da.  CHP’de isimler önemli değil Parti önemlidir. 5 yıl aradan sonra 31 Mart’ta Dalaman’da Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını dalgalandıracağız.

Haber Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.