Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Çocuklara mini top sahası

Çocuklara mini top sahası
REKLAM ALANI
Mayıs 27, 2015 7:12 am
1.363
A+
A-

Çocuklara mini top sahası

DSC_8400

 

Dalaman Atakent Mahallesi Çay Kenarı Caddesi’ne (Kovanbaşı) Dalaman Belediyesi tarafından mini top sahası yapıldı.

 

Çaykenarı Caddesi’nde çocukların talebi üzerine Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın talimatı ile yapılan mini topsahası çocukları çok sevindirdi. Yapımı tamamlanan mini topsahasına giden Dalaman Belediye Başkanı Şaşmaz mahalle sakinleri ve çocuklar karşıladı. Çocuklara futbol topu ve forma hediye eden Başkan Şaşmaz “Yollarda yapılan çalışmaları takip etmek üzere bu caddeye geldiğimde tüm çocuklar çocuk parkı yanında bulunan taşlı alanda top oynamaya çalıştıklarını ama bu alanın düzgün olmadığı için top oynayamadıklarını ifade ettiler. Bende çalışanlarımıza buraya mini bir top sahası yapılmasını istedim. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarımızın ardından bugün çocuklarımızın top oynayabileceği düzgün bir mini top sahaları oldu” dedi. Yapılan mini top sahasından memnun olduklarını ifade eden mahalle çocukları ise Dalaman Belediye Başkanı Şaşmaz’a yaptırdığı top sahası için ve kendilerine hediye ettiği top ile formalar için teşekkür ettiler. Atakent Mahallesi Muhtarı Ömer Fidan ise Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’a teşekkür ederek “Belediye Başkanımız’dan talep ettiğimiz mini top sahasının kısa sürede yapılmasından çok memnunuz. Dalaman Belediyesi’ne ve başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. Mini top sahasında çocukların yaptıkları ilk maçta Dalaman Belediye Başkanı Şaşmaz’da hakemlik yaptı.

Dalaman Atakent Mahallesi Çaykenarı Caddesi sakinleri Dalaman Belediye Başkanı Şaşmaz’a gözleme ve içecek ikramında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.