Dolar 32,5418
Euro 34,9429
Altın 2.426,49
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”
REKLAM ALANI
Haziran 3, 2017 2:22 pm | Son Güncellenme: Haziran 3, 2017 4:37 pm
1.823
A+
A-

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,

“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”

OMR 0210 - Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”

Şehit yakınları, gazi ve yakınları Dalaman Kaymakamlığı tarafından düzenlenen organizasyonla iftar sofrasında buluştu.

Programda, Dalaman Müftüsü Hasan Yozgat ve vaiz tarafından dualar okundu.

OMR 0190 - Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, yaptığı konuşmada, Kurtuluş savaşıyla başlayan, Kıbrıs barış harekatıyla devam eden, 30 yıllık hain bölücü terör örgütüyle mücadelede ve en son 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığını anlattı.

Kaymakam Güldoğan, Ramazan ayının dayanışma, paylaşma, sevginin, hoş görünün ve kardeşliğin paylaşıldığı özel günler olduğunu dile getirerek, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, ramazanın bereketi üzerimize olsun. İnşallah şehitlerimizle birlikte hepimizi Allah cennetinde buluştursun” diye konuştu.

OMR 0194 - Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”OMR 0218 - Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan,“Birlikteliğimiz, bölmeye çalışanlara iyi bir cevap”

Gösterilen birlikteliğin bu milletin bölmeye çalışanlara iyi bir cevap olduğunu ifade eden Kaymakam Güldoğan, “Aziz milletimize karanlık bir geleceğin hesaplarını yapanlara, ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalışanlara bu gün burada bütün vakarıyla, şehitlik mertebesini bütün insanlığa nasıl emsalsiz bir şekilde taşındığını şehit ailelerimiz gösterdi. Burada gösterilen birliktelik, tüm dünyaya bu aziz milletimizin hiçbir zaman bölünemeyeceğini ve geleceğe daha güçlü, şehitlerimizle, gazilerimizle, onların değerli yakınlarıyla yürüyeceğimizin tasdikidir. Bütün insanlığa milletimizi bölmeye çalışanlara da iyi bir cevap” dedi.

Dalaman Yosun Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Şehit yakınları, gazi ve yakınları, eşleriyle birlikte Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, Garnizon komutanı Deniz Albay Okan Mumcu, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Hava Meydan Komutan vekili Hv. Pilot Yarbay Savaş Cenik, İlçe jandarma Komutanı Emre Altan, İlçe Emniyet Müdürü Namık Söylemez, İlçe Müftüsü Hasan Yozgat ve protokol katıldı.

Güngör Çoban

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.