Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 24°C
Sal 24°C

DALAMAN MUHARİPLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN LOKMA

DALAMAN MUHARİPLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN LOKMA
REKLAM ALANI
Ağustos 31, 2022 1:42 pm | Son Güncellenme: Ağustos 31, 2022 1:44 pm
1.115
A+
A-

DALAMAN MUHARİPLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN LOKMA

DSC 0112 - DALAMAN MUHARİPLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN LOKMA

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bayram dolayısıyla,  Dalaman Karaçalı Mahallesi Belediye Hizmet Binası Altında bulunan Dalaman Muharipler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Şehit ve Gazi aileleri ve yakınlarına lokma hayrı yapıldı.

Yönetim Kurulu Adına Başkan Süleyman Çetin, 2. Başkan Selahattin Özen’in yönetiminde olan Dernekte düzenlenen lokma etkinliğine,  Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman Hava meydan komutanı Albay Halil Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın, CHP İlçe başkanı Sezer Durmuş, MHP İlçe başkanı Gürhan Hoplar, Şehit ve Gazi aileleri, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.