Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

“Dalaman’da da Ak Partili Belediye hizmet yapacak”

“Dalaman’da da Ak Partili Belediye hizmet yapacak”
REKLAM ALANI
Kasım 28, 2016 1:53 pm | Son Güncellenme: Kasım 28, 2016 2:54 pm
1.369
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş;

4 - “Dalaman’da da Ak Partili Belediye hizmet yapacak”

7 - “Dalaman’da da Ak Partili Belediye hizmet yapacak”

 

 “Dalaman’da da Ak Partili Belediye hizmet yapacak”

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, partisinin yeni ilçe başkanlığı binasının açılışını yaptı.

İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ataş’ın yanı sıra Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’a ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, yeni hizmet binasının Dalaman’a hayırlı olmasını diledi.

Muğla ve ilçelerinde çeşitli ziyaretler yaptığını aktaran Genel Başkan Yardımcısı Ataş, “Dalaman, Muğla’mızın önemli bir ilçesi, bugünde ilçe binamızın açılışını yapıyoruz. İnanıyorum ki bugün burada toplanan bu kalabalık ve Dalamanlı çok kıymetli kardeşlerimiz bu heyecanı 2019’a taşıyıp, Dalaman’a Ak Parti’li bir Belediye kazandıracaklar diye ümit ediyorum. 14 yıllık iktidarımız bu ülkeye her alanda nasıl hizmetler yaptıysa, Dalaman’da da Ak Partili Belediye hizmet yapacak.  2014’de çok küçük bir oy farkı ile kaybetmiştik. O kazayı düzeltmiş olacağız ve Ak Parti’li bir Belediye ile Dalaman’ı hizmetle buluşturacağız” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, burada yaptığı konuşmada, Demokratik yöntemlerle Ak Partiyi alt edemeyen çevrelerin demokratik olmayan yöntemleri denemek suretiyle önünü kesmeye, dolayısıyla da Türkiye’nin bulunduğu bölgedeki coğrafi konumdaki stratejik önemine binaen Türkiye’nin önünü kesmeye gayret ettiklerini söyledi.

2007’den bu güne kadarki süreç içerisinde birçok denemeler yapıldığını ifade eden Ataş, “E muhtıralar verildi, parti kapatma davaları açıldı, gezi olayları düzenlendi. 17-25 Aralık operasyonlarıyla hükümete muhtıra verilmeye çalışıldı. Ve nihayet 15 Temmuz darbe girişimi gecesi hain FETÖ terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki asker kılığına girmiş hainler tarafından hemen yanı başımızda Marmaris’te başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan’a suikast planını bizzat burada siz yaşadınız” dedi.

Ataş şöyle konuştu, “O gün 15 dakika süreyle buradan sağ salim Dalaman’a hareket eden ve buradan 5 dakika süreyle havalanıp buradaki suikast planlarından kurtulan Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız, ben halkın arasına gidiyorum. Gelsinler ne yapacaklarsa orada yapsınlar mesajını milletimize vermek suretiyle 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde liderliğini bir kez daha ortaya koymak suretiyle, milletimizi sel gibi sokaklara akıtmak suretiyle darbecilerin bu hain planlarını geri çevirmesini başarabilmiş bir millet olarak tarihe geçeceğiz. Biz 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde bir kez daha millet olma özelliğimizi keşfettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın o televizyon aracılığıyla milleti meydanlara, hava limanlarına davet etmesi sonucunda Türkiye bir kez daha o gece kurtuluş savaşını adeta yaşamış bir millet olarak tarihe geçecektir. Onun için o gece, vatan, bayrak ve millet eğer öncelikse gerisi teferruattır deyip, hiçbir siyasi ayırım gözetmeden herkes sokaklara indi ve vatanına, bayrağına, milletine bir kez daha sahip çıkma cüretini gösterdi, medeniyetini gösterdi. Bundan dolayı milletimize teşekkür ediyoruz. O onurlu duruşu sergileyen milletimize teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu güne kadarki her girişimleri boşa çıktığı gibi bu günden sonra yapacakları her girişim de Allah’ın izniyle, bu milletin desteğiyle, duasıyla boşa çıkacaktır. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar. Onların bir hesabı varsa milletin de bir hesabı var, Allah’ın da bir hesabı var. Her zaman milletimizin hesabı galip geldiği gibi, Allah’ın hesabı galip geldiği gibi inanıyorum ki bu millet bu onurlu duruşu sayesinde bundan sonraki her türlü olumsuz girişi de püskürtmeyi başaracaktır”

Konuşmanın ardından ilçe binasının açılışı yapıldı, ardından da İlçe Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.