Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Dalaman’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve M. Akif Ersoy’u anma günü

Dalaman’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve M. Akif Ersoy’u anma günü
REKLAM ALANI
Mart 13, 2013 7:39 am | Son Güncellenme: Mart 13, 2013 7:40 am
1.550
A+
A-

013 - Dalaman’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve M. Akif Ersoy’u anma günü016 - Dalaman’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve M. Akif Ersoy’u anma günüDalaman’da İstiklal Marşı’nın kabulü ve M. Akif Ersoy’u anma günü

Dalaman’da Kaymakamlık tarafından İstiklal Marşı’nın Kabulü ve M. Akif Ersoy’u anma günü etkinliği düzenlendi.

Dalaman Cuhmuriyet İlköğretim Okulunda yapılan etkinlikte, saygı duruşunda veİstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencilerinden Nurgül Çakır ve Sadi Altuntaş şiirleri okudu, daha sonra okul öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi yapıldı. M. Akif Ersoy’un özgeçmişini anlatan slayt gösterileri yapıldı.

Dalaman Cuhmuriyet İlköğretim Okulunda yapılan etkinliğe Dalaman İlçe Kaymakamı Yılmaz Şimşek Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Onur Turgut, CHP İlçe Başkanı İ.Erol Öztunç, MHP Dalaman ilçe başkanı Bayram Altın, Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin ve Şube Müdürü Necdet Şen, Dalaman İlçe nüfüs müdürü Aysel Tecimer, Dalaman Mal Müdürü Ekrem Atar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Dalaman İlçe Müdürü Ergün Akdeniz,  Cumhuriyet İlköğretim okulu öğretmenleriyle birlikte öğrenciler ve davetliler katıldı.

Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.