Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

DALAMAN’DA YAVRU KÖPEĞE 2 KEZ ÇARPAN ARAÇ DURMADI

DALAMAN’DA YAVRU  KÖPEĞE  2 KEZ ÇARPAN  ARAÇ DURMADI
REKLAM ALANI
Mayıs 23, 2023 2:56 pm
438
A+
A-

DALAMAN’DA YAVRU KÖPEĞE 2 KEZ ÇARPAN ARAÇ DURMADI

Dalaman’da otomobilin önce çarptığı, ardından da durmayarak üzerinden geçtiği “Şahin” isimli yavru köpek öldü.
Edinilen bilgiye göre, Dalaman Karaçalı Mahallesi Kestane Sokakta ikamet eden Dilek Erkek’e ait Shepherd Dog cinsi yavru Alman kurt köpeği aynı kişiye ait kedinin arkasından koştuğu sırada sürücüsü henüz belirlenemeyen 48 MA 4934 plakalı otomobil çarptı.
Köpeğe çarptıktan sonra durmayarak üzerinden geçen otomobil yavru köpeğin ölümüne neden oldu. Yavru köpeğin çarpılma anı ise otoparktaki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olaydan sonra aracın plakasını alan Dilek Erkek, sürücünün bulunması ve cezalandırılması için karakola giderek şikayetçi oldu.
Dilek Erkek, köpeğinin elinden kurtularak kediyi kovalamaya başladığını bu sırada otomobilin çarptığını anlattı.
Dilek Erkek, “Aracımı evimin önüne park ettim. Köpeklerimi iplerinden tutup çıkarttığım sırada köpek elimden kurtularak kediyi kovalamaya başladı. O sırada beyaz renkli bir araç yavaş bir şekilde dönemeçten döndükten sonra burada köpeğime çarptı. Köpeğim ileride ayağa kalktı. Tekrar ikinci kez köpeği arabanın altına aldı ve köpeğim ne yazık ki hayatını kaybetti. Bu durumu güvenlik kamerasıyla tespit ettim” dedi.
Otomobilin plakasını aldığını ve karakola giderek şikayetçi olduğunu anlatan Erkek, “Köpeğime çarpanların suriyeli olduklarını öğrendim, Sorumlular hakkında davacıyım, şikayetçiyim gereğinin yapılmasını istiyorum. Ve lütfen çarptıktan sonra kimse kaçmasın ne olursa olsun kaçmasın. Eğer dursaydı köpeğim yaşayacaktı. Alman kurdu “Şahin” isimli 4 aylık köpeğim öldü. Çok üzgünüm içim yanıyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.