Dolar 32,3157
Euro 35,1159
Altın 2.292,25
BİST 9.058,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’ı Dünyaya Tanıtacaklar…

Dalaman’ı Dünyaya Tanıtacaklar…
REKLAM ALANI
Mayıs 30, 2018 2:50 pm
1.539
A+
A-

Dalaman’ı Dünyaya Tanıtacaklar…

-Dalaman bölgesinin dünyaya tanıtımı için YDA Dalaman Havalimanı paydaşları ile birlikte çok sayıda acente temsilcisi, gazeteci ve blogger’ı bölgede ağırladı.
-Son olarak YDA Dalaman Havalimanı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Türkiye’ye gelen İrlanda’nın BBC 1 ve İrlanda RTE 1 televizyonlarında yayınlanacak seyahat programlarında Dalaman bölgesi dünyaya tanıtılacak.
-YDA Dalaman Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç:
“Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile Dalaman bölgesinin ve ülkemizin dünyaya tanıtımı için yıllardır ortaklaşa çalışmalar yapıyoruz”
-YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü A.Orçun Songur:
“Bölge ve Ülkemizin tanıtım faaliyetlerine son hızla devam ediyoruz. Bölgesel bütünlük, tanıtımları eşsiz kılıyor”

2 - Dalaman’ı Dünyaya Tanıtacaklar…

 

YDA Dalaman Havalimanı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Türkiye’ye gelen İrlanda’nın BBC 1 ve İrlanda RTE 1 televizyonlarında yayınlanacak seyahat programlarında Dalaman bölgesi dünyaya tanıtılacak.
İrlanda BBC 1 ve İrlanda RTE 1 televizyonlarında yayımlanmak üzere bu kanallarla ortak yapım olarak Waddell Media şirketince hazırlanan “Getaways” isimli seyahat program ekibi Dalaman’a geldi.
YDA Dalaman Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, YDA Dalaman Havalimanı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak Türkiye’ye gelen televizyon ekiplerinin Dalaman bölgesini dünyaya tanıtacağına işaret ederek, şunları söyledi:
“Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile Dalaman bölgesinin ve ülkemizin dünyaya tanıtımı için yıllardır ortaklaşa çalışmalar yapıyoruz. Bu süreçte ciddi emeği olan Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirimiz Taner Beyoğlu’na teşekkür ediyorum. Bölgenin tanıtımı için basın mensupları için info turlar planlıyoruz. Söz konusu TV programının 2019 yılı Ocak ayında gerçekleştirilecek yayımı için yönetmen Hugh ile teknik personelden oluşan 5 kişilik yapım ekibini bölgemizde misafir ettik.
Ekip bölgemizde 5 gün boyunca Marmaris, Bodrum, Fethiye, Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, İztuzu Plajı, Kayaköy ve Dalyan’da çekimler yaptı.
Programda dünyanın önde gelen tatil destinasyonları ele alınarak bu destinasyonlarda öncelikli olarak gezilmesi ve görülmesi gereken yerlere, deneyimlenmesi gereken ilginç aktivitelere, söz konusu destinasyonlara ulaşıma ilişkin bilgilere, otel ve konaklama imkanları hakkındaki tanıtımlara ve tanıtılan tatil yöresinde güzel ve keyifli bir tatil geçirilmesine yönelik ipuçlarına yer veriliyor. Programda yayın formatı gereği uçuş yapılan havayolu şirketi bilet fiyatı ve kalınan otel fiyatına ilişkin bilgilere ve aynı destinasyona uçuş yapan diğer havayolu şirketlerinin isimlerine yer verilen bir “ücret panosu” ekrana getirilmektedir.
Program yapımcıları ayrıca kullandıkları havalimanı ve konakladıkları otele ilişkin tanıtıcı bilgileri de programda izleyiciye sunuyor. Bu kapsamında dünyanın sayılı havalimanlarından birisi olan YDA Dalaman Havalimanında da çekimler yaptılar.”

Bölge Tanıtım Çalışmaları

YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü A.Orçun Songur ise şu bilgileri paylaştı:
“Bölge ve Ülkemizin tanıtım faaliyetlerine son hızla devam ediyoruz. Bölgesel bütünlük, tanıtımları eşsiz kılıyor. Sadece geçtiğimiz hafta, Rusya ATA Acenteler Birliği’nin en iyi satış yapan 150 acente sahibi ve yetkilisini bölgemizde ağırladık, BDT Ülkelerinin en popüler seyahat programı olan ve 70-72 milyon kişilik 10-60 yaş arası izleyici kitlesi bulunan Orel i Reshka (Yazı-Tura)’ nın 3 günlük çekimleri bölgemizde gerçekleşti, Birleşik Krallık’ tan seyahat yazarlarını yine bir hafta boyunca bölgemizde ağırlayıp yapılabilecek faaliyetleri ve misafirperverliğimizi göstermeye çalıştık ki bahsi geçen yazarların sosyal medya kullanımları da oldukça iyiydi.
Bu bağlamda; tüm tanıtım faaliyetlerinde olduğu gibi, bu çekimler ve organizasyonlar için de destek veren ve katkıda bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü,ne, Muğla Valiliği’ ne, TÜRSAB Fethiye Bölge Yürütme Kuruluna ve Başkanına, Fethiye Ticaret Odası’ na, Light Tours ve Kaunos Tours’a, Ortaca ve Marmaris Belediyelerine, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort ve Spa, Rixos Premium Göcek, Club Belcekız Beach, Club Alla Turca ve Martı Otellerine ayrıca isimlerini sayamadığım bölgemiz turizmine gönül vermiş ve iyi niyetle destek olmaya çalışan herkese ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim söylerken, sizlerin yazarken yorulduğu bu koca teşekkür listesi, el ele bölgemiz turizmini şaha kaldırmak için çabalamaktadır”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.