Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalyan yaz sezonuna hazırlanıyor

Muğla’nın dünyaca ünlü tatil beldesi Ortaca’nın Dalyan Mahallesinde Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen çevre düzenlemesi çalışmaları yaz sezonuna hazırlanıyor. Ortaca Belediye Başkan Yardımcıları Fedayi Kılıç, Bülent Öztürk ve Ferruh Atabey, Fen …

Dalyan yaz sezonuna hazırlanıyor
REKLAM ALANI
Mart 16, 2023 10:36 am | Son Güncellenme: Mart 16, 2023 1:39 pm
379
A+
A-

Muğla’nın dünyaca ünlü tatil beldesi Ortaca’nın Dalyan Mahallesinde Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen çevre düzenlemesi çalışmaları yaz sezonuna hazırlanıyor.

Ortaca Belediye Başkan Yardımcıları Fedayi Kılıç, Bülent Öztürk ve Ferruh Atabey, Fen İşleri Müdürü Fahri Kaya Dalyan’da devam eden üst yapı ve peyzaj çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde incelediler.

Dalyan Mahallesi Kanal üzerinde bulunan, Sevgi Yolu bitiminden itibaren başlayan ve Jandarma Bot Komutanlığı’na kadar devam eden kısımda Ortaca Belediyesi tarafından başlatılan Birinci Etap İskele Projesi yapım çalışmalarını ve Dalyan Mahallesi Şerif Efendi Sokak alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcıları, yapılan çevre düzenlemesi ile Dalyan Mahallesinin hem görüntü hem de çevre anlamında daha yaşanabilir bir yer olacağını açıkladılar.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.