Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 26°C

“DEVRAN-I DALAMAN “ dan MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.OSMAN GÜRÜN’ e TEŞEKKÜR ZİYARETİ

“DEVRAN-I DALAMAN “ dan MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.OSMAN GÜRÜN’ e TEŞEKKÜR ZİYARETİ
REKLAM ALANI
Mayıs 31, 2021 4:55 pm
1.268
A+
A-

“DEVRAN-I DALAMAN “ dan MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.OSMAN GÜRÜN’ e TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Devranı- Dalaman belgesel kitabının basımında lojistik destek veren Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı sayın Dr Osman Gürün’e 28.05.2021 günü saat 15.00 de Kitabın yazarı İbrahim Aydınlı tarafından “Teşekkür ziyareti” yapıldı.

 

thumbnail 1 1 1

Ziyarette Dalaman Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı sayın Sedat Yılmaz ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi Başkanı Özgür Akdağ da bulundu.

İbrahim AYDINLI , Başkan Gürün’e hitaben yaptığı konuşmada” uzun yıllar emek vererek ort aya çıkardığım Belgeselin kitap haline dönüştürülmesinde verdiğiniz destekten dolayı teşekkür eder, böyle bir eserin Dalaman ımıza Muğla mıza kazandırdığınızdan dolayı şükranlarımı sunarım “dedi.

thumbnail 2 2

Dalaman önceki dönem Belediye Başkanı sayın Sedat Yılmaz da yaptığı açıklamada “ Devrani Dalaman belgesel kitabında Dalaman da yaşayan herkesin kendini gördüğü ve bulduğu bir eser, bir rehber olmuştur. Ben bu vesileyle , başta şahsım adına olmak üzere tüm Dalamanlılar adına Sayın Başkan Dr. Osman Gürün’ e teşekkür ederim dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Dr. Osman Gürün’ de yaptığı cevabi açıklamada “DEVRANI DALAMAN” ın basılarak dağıtımından sonra Dalaman dan ve yurt içinden çok sayıda vatandaşımız beni telefonlarla arayarak teşekkür ediyor. Bu demek oluyor ki bu eserin ortaya çıkmasıyla halkımız mutlu ve memnun,bizde mutluyuz.Biz çok fazla bir şey yapmadık, esas eser Sayın İbrahim Aydınlı nın.bizim sadece küçük bir katkımız oldu. Artık başka destek yok demek değil. İhtiyaç olduğunda ikinci, üçüncü baskılarıda yaparız.Pandemi kısıtlamaları bitince Dalaman da “bir imza ve tanıtım günüde düzenliyeceğiz. Bu kitap ta adı geçen aileleri ve Dalaman da iz bırakan merhum kişilerin yakınlarını da davet ederek bir imza günü tertipleyeceğiz. Sayın Aydınlı dan bu kadar değil, başka başarılı hizmetlerde bekliyor ve desteğimizin sonsuz olduğunu bildirirken kitabımızın Muğlaya hayırlı olmasını dilerim.

Bu vesileyle ben bugün başkan sayın Sedat yılmaz ve araştırmacı yazar sayın İbrahim aydınlıyı ağırlamaktan keyif aldığımı , ayrıca mutlu olduğumu da belirtmek isterim“ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.