Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C

DİKKAT..! METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME

DİKKAT..! METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME
REKLAM ALANI
Ekim 1, 2013 1:40 pm
1.477
A+
A-

DİKKAT..!

METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME 

01.10.2013 Salı günü: Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in yağışlı geçeceği, yağışların; Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli,Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir), ve Kıyı Ege’de (İzmir, Manisa, Aydın, Muğla) akşam saatlerinde Antalya’nın batısında kuvvetli (21-50 kg/m2 ) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir. Rüzgarın batı bölgelerde güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının, yarın (01.10.2013 Salı) Marmara ve Ege bölgesinde, Çarşamba ve Perşembe günleri kuzey, iç ve batı bölgelerde Cuma günü güney ve doğu bölgelerde olmak üzere tüm yurtta hissedilir derecede (Akdeniz’in kıyı kesimlerinde 5 ila 8, diğer yerlerde 10 ila 15 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Tahmin edilen kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağışlar, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hissedilir derecedeki sıcaklık azalmasına karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.