Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Dr. Günlük ve ekibinin Projesi SOTCA’da finale kaldı

Milas Belediye Başkan aday adaylı Doç. Dr. Mehmet Günlük ve arkadaşları tarafından hazırlanan proje İnşaat ve mimarlığın ’Oscar ödülleri’ olarak kabul edilen ’GYODER Sign of the City Awards’ yarışmalarında finale kaldığı açıklandı. Şehircilik için de …

Dr. Günlük ve ekibinin Projesi SOTCA’da finale kaldı
REKLAM ALANI
Aralık 19, 2023 9:46 am
236
A+
A-

Milas Belediye Başkan aday adaylı Doç. Dr. Mehmet Günlük ve arkadaşları tarafından hazırlanan proje İnşaat ve mimarlığın ’Oscar ödülleri’ olarak kabul edilen ’GYODER Sign of the City Awards’ yarışmalarında finale kaldığı açıklandı. Şehircilik için de oldukça önemli bulunan bu yarışmada Milaslı bir mühendisin ekibiyle birlikte finale kalması Muğla’da heyecan oluşturdu.

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışması finalistlerinden biri Muğla Milas’ta hazırlanan proje oldu. Gayrimenkul ve şehircilik sektörünün prestijli ödülü olan Gayri menkul yatırım Ortakları Derneği (GYODER) ’Sign of the City Awards’ (SotCA) bu yıl dikkat çeken bir finale ev sahipliği yapıyor. Milas Belediye başkan aday adayı Doç. Dr. Mehmet Günlük, ve ekibi tarafından hazırlanan, “Medeniyetin Restorasyonu” adlı sosyal sorumluluk projesi finale kaldı. Mühendis ve akademisyen olan Dr. Mehmet Günlük, mimar Cengiz Özkaya, mühendis ve sinema yönetmeni Emre Özsoy, Sezer Özer ve Deniz Özkaya ile birlikte hazırladığı özgün proje ile kırsal yerleşim alanlarının yeniden canlandırılması ve sosyal etkileşimi artırma hedefiyle dikkat çekiyor.

’Medeniyetin Restorasyonu’ projesinin özellikleri

Proje, Muğla İli, Milas İlçesi, Çamlıyurt Kırsal Yerleşim Alanı’nda gerçekleşiyor. 160 metrekare kapalı mekan, 600 metrekare açık servis alanı ve 400 metrekare üretim ve bilgilendirme yeri içeriyor. Proje, sosyal etkileşim ve çöküntü etkisinin azaltılması üzerine yoğunlaşıyor ve yaklaşık 5000–8000 kişinin etkileşimde bulunacağı tahmin ediliyor.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada temsil eden ve kalitesini artırmayı hedefleyen bir ödül programı olan GYODER SotCA’nın, bu yılki yarışmasında ’En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ kategorisinde Milas’tan bir eserin finale kalması bölgede heyecana neden oldu. Dr. Mehmet Günlük ve ekibinin ’Medeniyetin Restorasyonu’ projesinin SotCA’da finale kalması, hem Milas hem de Türkiye gayrimenkul sektörü için önemli bir başarı olarak kabul ediliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.