Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

DYP Dalaman Seçim Bürosunu açtı

DYP Dalaman Seçim Bürosunu açtı
REKLAM ALANI
Şubat 26, 2014 7:20 am | Son Güncellenme: Şubat 26, 2014 7:32 am
1.568
A+
A-

DYP Dalaman Seçim Bürosunu açtı

Doğru Yol Partisi  İlçe teşkilatı seçim bürosunu açtı.

Doğru Yol Partisi  İlçe başkanı Mehmet Salih Teselli açılışta yaptığı konuşmasında ; “30 Mart’ta yapılacak 2014 yerel seçimlerinde başkanlık yarışında yarışacak başkan adayımızı ve seçildiğinde kendisinin arkasında, Dalaman da yaşayan on binlerin yanında başkanları ile birlikte kararlılıkla duracak belediye meclis üyesi adaylarımızı sizin aracılığınız ile tüm ilçemize tanıtmak üzere bir araya geldik, aday tanıtım ve ilçe seçim büromuzun açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

Teselli; 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarımızın temel amacı, Dalaman da  ülkeler fetheden, kumandan edasıyla, Dalaman ı yeniden yaratmak hayallerini güden devasa projeler ile  halkımızı oyalamak  ve  kandırmak değil, öncelikle Dalaman ın problemlerini çözecek makul, mantıklı, ayakları yere basan çareleri halkımıza sunmaktır.”

Doğru Yol Partisi Dalaman Belediye Başkan adayı Hatice Özcan;

“Uçuk kaçık projeler ile  hayal satmıyoruz. Dalaman ın problemlerine çözüm getireceğimize söz veriyoruz. Önce sorunlarımızı çözeceğiz; sonra “Kalkınmış Dalaman” geleceğine birlikte yürüyeceğiz,dedi. Özkan; Dalaman da yapacak olduğu projelerini anlatarak konuşmasını tamamladı.

Doğru Yol Muğla İl Başkanı  Cahit Karagöz ;IMG 0070 - DYP Dalaman Seçim Bürosunu açtıIMG 0083 - DYP Dalaman Seçim Bürosunu açtı

“Doğru Yol Partisi  Muğla İl teşkilatı olarak tarihin ve Dalaman lı hemşerilerimizin huzunda çok önemli görevleri icra etmek amacıyla,  söz, yetki ve kararların Dalaman lı seçmenlerimizde olacağı, gerçekçi, dürüst ve hizmet aşkıyla çalışan bir Belediyecilik anlayışını inşa etme üzere yola  çıktığımızı belirtmek isterim. Dalaman ilçemiz tarihi,  kültürel, dokusu, eşsiz  turzm alanları, yemyeşil ormanları ve Havaalanı ile önemli  potansiyele sahip olan ilçelerimizden birisidir. Kendi öz kaynakları ile geçinen ve kendi kendisine yeten, bacasız sanayinin en önemli merkezlerinden birisi olan  güzel ilçemizin Belediyecilik anlamında bundan böyle hak ettiği ve özlediği yönetim anlayışına kavuşması en büyük dileğimizdir.Bu dileğimizi yerine getirmek amacı ile Dalaman a yakışır, çalışkan, dürüst ve birikimli bir arkadaşımız olan Hatice Özcan’ı bu görevi layıkıyla yapacağına inancımız tamdır”dedi.

Açılışa ; Doğru Yol Muğla İl Başkanı  Cahit Karagöz, İlçe Başkanı  Mehmet Salih Teselli, DYP Dalaman Belediye Başkan adayı Hatice Özkan, Partililer ve diğer Parti temsilcileri katıldı.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.