Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

  DALAMAN’DA EKMEK 2 TL OLDU

  DALAMAN’DA EKMEK 2 TL OLDU
REKLAM ALANI
Mart 25, 2021 2:52 pm | Son Güncellenme: Mart 25, 2021 2:53 pm
2.131
A+
A-

  EKMEK 2 TL OLDU

 

MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ekmek fiyatları görüşüldü. Kilogram fiyatı 7.40 TL’ye düşürülürken; gramajı yükseltilen ekmek 270 gram 2 TL olarak belirlendi.

 

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meclisi aylık olağan toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında 23 Mart Salı günü gerçekleştirildi. Meclis üyeleri ve meslek komite başkanlarının katılım sağladığı toplantı, MUTSO üyelerinin erişebilmesi amacıyla sosyal paylaşım platformu üzerinden canlı yayınlandı.

 

270 gr ekmek 2 TL, 350 gr Ramazan pidesi 4 TL olarak belirlendi

 

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, fırıncı üyelerden gelen talep ve yazılı dilekçe üzerine, Meclis Başkanlık Divanının önerisiyle ekmek ve pide fiyatları konusu, meclis üyelerince oylanarak gündeme alındı. Yapılan görüşmelerin sonucunda ekmeğin kilogram fiyatı 7.50 TL’den 7.40 TL’ye düşürüldü. Gramajı nedeniyle kabuk oranı fazla olan ekmekte, daha kaliteli daha dolgun olması amacıyla gramaj artırımı yapılarak; 270 gram ekmek 2 TL olarak belirlendi. Ramazan pide fiyatı ise 350 gram 4 TL olarak kararlaştırıldı.

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yönetim kurulunun aylık çalışmalarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.