Dolar 38,1137
Euro 43,8332
Altın 4.136,11
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 18°C
Per 18°C

Engelleri Basketbolla Aştılar

Ekim 9, 2014 1:40 pm
1.414
A+
A-

Engelleri Basketbolla Aştılar

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından projelendirilen Meet@ Mu Do projesi kapsamında Almanya’nın Dourtmund  Kentinde ki soydaş Türk Gençleri ve Alman gençlerinden oluşan 15 Genç Muğla’ya geldi.  

Almanya’nın Kuzey eyaleti Gençlik Kuruluşu IBB ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında Muğla’ya gelen Gençler özellikle Engelliler ve sorunları ile ilgili ortak çalışmalar gerçekleştirecekler.
Proje kapsamında bu gün Muğla’ya gelen gençler Engelsiz Basketbol Yıldızları takımının özel sporcuları ile bir basketbol maçı yaptılar. Almanyadan gelen gençlerle maç yapan özel sporcuların sevinçleri görmeğe değerdi.
Muğla Gençlik Merkezi’nin önemli projelere başarı ile imza attıklarını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, bu proje ile hem Almanya’da yaşayan Türk gençler ile hem de Alman gençlerimizle Muğlalı gençlerimiz kaynaşarak ortak etkinlikler gerçekleştirecekelr hem de  özellikle engelli vatandaşlarımızın sorunları ile ilgili güzel tecrübeler kazanacaklar dedi.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.