Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Ercan, “Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için daima sorumluluk üstleneceğiz”

Muğla Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni’nde konuşan Ermaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Gençliğinizin altından kalkamayacağı hiçbir engel yok. Her birinizin insanlık için faydalı bir birey olarak …

Ercan, “Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için daima sorumluluk üstleneceğiz”
REKLAM ALANI
Haziran 10, 2023 12:24 pm | Son Güncellenme: Haziran 10, 2023 1:18 pm
338
A+
A-

Muğla Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni’nde konuşan Ermaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Gençliğinizin altından kalkamayacağı hiçbir engel yok. Her birinizin insanlık için faydalı bir birey olarak yetişeceğinize yürekten inanıyorum. Bizler de sevgili babamız Hüseyin Ercan’ın mirasını sahiplenerek sizin gibi daha nice öğrencimizi geleceğe hazırlamak için daima sorumluluk üstlenmeye devam edeceğiz” dedi.

Ermaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni’nde mezun olan öğrencilerle duygu ve deneyimlerini de paylaştı. Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürü Değer Topuz, okul idarecileri ve velilerin katıldığı törende konuşan Ercan, eğitime verdikleri desteğin kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu söyledi.

Mustafa Ercan: “Kendinizi her zaman bu okulun bir parçası olarak görün”

Gençlerin mezuniyet heyecanını büyük bir gurur ve mutlulukla paylaştıklarını ifade eden Mustafa Ercan, “Hepiniz bugüne büyük sınavları aşarak, başarmak için bin bir emekle geldiniz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi ve değerleriyle yetişen her nesil umut vaat eder. Gençliğinizin altından kalkamayacağı hiçbir engel yok, bunu daima hatırlayın. Sizlerin bu emeklerin hakkını vereceğinize, her birinizin insanlık için faydalı bir birey olarak yetişeceğinize yürekten inanıyorum. Mezun olsanız da; okulunuzla öğretmenlerinizle bağınızı sürdürmeye ve kendinizi her zaman bu okulun bir parçası olarak görmeye devam etmenizi rica ediyorum” şeklinde konuştu.

“Hüseyin Ercan’ın mirasını sahiplenerek sorumluluk üstlenmeye devam edeceğiz”

Ercan; “Bizler de Ermaş Şirketler Grubu olarak eğitim camiasını desteklemeyi ve ülkemizin geleceğine yatırım yapmayı her şeyin üstünde tutuyoruz. Rahmetle andığımız sevgili babamız Hüseyin Ercan, maddi ve manevi kalkınmanın ancak eğitim ve öğretimle sağlanabileceğine inanırdı. Bizler ondan bizlere miras kalan bu anlayışı sahiplenmeye ve kendisinin ismini yaşatan okulumuzun, sizin gibi daha nice öğrencimizi geleceğe hazırlaması için daima sorumluluk üstlenmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Tören, öğrencilere mezuniyet belgeleri verilerek hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.