Dolar 32,3057
Euro 34,6976
Altın 2.408,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 24°C
Pts 24°C

EVREN TEZCAN; “ORTACA BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYIYIM”

EVREN TEZCAN; “ORTACA BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYIYIM”
REKLAM ALANI
Temmuz 3, 2023 12:35 pm
375
A+
A-

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, 2024 yerel yönetimler seçimlerinde Ortaca Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Evren Tezcan yaptığı yazılı açıklamada, yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde ilçe başkanlığı için aday olmayacağını belirtti.

Evren Tezcan, açıklamasında, “Değerli Ortacalılar ve partililerimiz, bilindiği üzere partimizde olağan genel kurultay kararı alınmış bulunmakta. Kurultay takvimi kesin olmamakla birlikte Temmuz ayı içerisinde partimizin delege seçimleriyle başlayacak, süreç Ağustos ayında ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimleriyle devam edecek. 2018’dan bu yana yürütmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanlığı görevine yeniden aday olmayacağım” dedi.

-“ÜYE BAZINDA ÖN SEÇİM”

Ortaca Belediye Başkanı aday adayı olduğunu belirten Tezcan, “Mart 2024’te yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Ortaca Belediye Başkanı aday adayıyım. Bu nedenle başka aday adayı olacağını düşündüğüm partili arkadaşlarıma haksız rekabet algısı yaratmamak adına etik olmayacağını düşünerek ilçe başkanlığına aday olmama kararı aldım. Partililerimizin talebi olan ve demokrasinin de gereği üye bazında ön seçim yapılması taraftarıyım. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz büyük bir özveriyle çalışan kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yapılacak olan seçimlerde de partimizin ilçe başkanlığına ve yönetim kurulu üyeliklerine aday olacak değerli partililerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.