Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

Fırtına tekne ve iş yerlerine zarar verdi

Fırtına tekne ve iş yerlerine zarar verdi
REKLAM ALANI
Kasım 27, 2023 5:14 pm
268
A+
A-

Fırtına tekne ve iş yerlerine zarar verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı etkili olan fırtına dükkanları yıktı tekneleri batırdı.
Bodrum’da sabah saatlerinde 85 km hıza çıkan kuvvetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Bir anda çıkan fırtına nedeniyle Gümüşlü Mahallesinde deniz taştı, 20’den fazla işletme sular altında kaldı, maddi hasar oluştu. Bodrum’un birçok mahallesinde tekneler battı, bazı tekneler ise karaya oturdu. Bodrum Belediyesi hasar tespit çalışmalarına başladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise hasar tespit çalışmalarını yakından inceledi.

 

Başkan Aras, “Dün geceki şiddetli fırtına sonucu Gümüşlük sahilindeki restoranlarımızın pergole bölümleri ve sahili yakın olan bölümlerinde ciddi hasar var. Saha çözüm ekiplerimiz hasar tespit yapacaklar, el birliğiyle tekrardan toparlayacağız. Kaymakamlığa hasar tespiti yapmaları için durumu bildireceğim. En az 20 işletmede zarar görüyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.