Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

Gazeteciler Unutulmadı

Gazeteciler Unutulmadı
REKLAM ALANI
Ocak 13, 2014 1:21 pm
1.552
A+
A-

DSC 00071 - Gazeteciler Unutulmadı1509193 682217535162422 143599257 n - Gazeteciler Unutulmadı

Gazeteciler Unutulmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İlçemizdeki ve Ortacada’ki gazetecilere Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Sığla restaurant’ta yemek verdi.

Yılmaz, Dalaman Sığla Restaurantta verilen yemeğin ardından gazetecilerin gününü kutladı.

Gazeteciliğin zor ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirten Yılmaz, “Görevinizdeki başarılar sizleri mutlu ediyor” dedi. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada ; ”Basınımızın güzide temsilcileri, sizler, halkın haber alma bilgi edinme hakkının olmazsa olmazı, savunucusu ve temsilcisisiniz. Değerli basın mensubu kardeşlerim, her türlü zor koşullarda çalışarak, halkımıza en hızlı yol ile en kısa sürede, en doğru haberi ulaştırmaya çalışan emektarlarısınız,dedi.

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, konuşmasında şu ifadelerede yer verdi ;

” Bugüne kadar hep doğru, tarafsız, objektif bilgiyi, topluma ulaştırmanın gayreti içinde oldunuz. Bundan sonra da aynı sorumlulukla hareket edeceğinize inancım tamdır. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarına huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyorum”, dedi.

Çalışan Gazetecilere Hediye;

Sığla restaurantta verilen yemekte, gazetecilere hitaben konuşma yapan, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dünya Çalışan Gazeteciler günü anısına, Dalaman Gazetesi Güngör Çoban, Ege Haber Mehmet Bozkır, Haber Lykia gazetesi Bilal Baykan, Ekspres Gazetesi Etem Ersen, Ege yolcu dergisi Nadir Şahin, Doğan Haber Ajansı Ercan Kaylı, Likya Gazetesi Necati Kanbur, Güney Ege Gazetesi Salih Cura,  Güneyin Sesi Gazetesi Solmaz Tınas, Muğla Gazetesi Hüseyin Öcal, İhlas Haber ajansı Ortaca muhabiri Ali Osman Kılıç’a Plaketlerini verip, başarılar diledi.

Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.