Dolar 32,4256
Euro 34,4563
Altın 2.486,52
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Hentbol veteranları Köyceğiz’de buluştu

Hentbol veteranları Köyceğiz’de buluştu
REKLAM ALANI
Eylül 7, 2022 4:52 pm
945
A+
A-

Hentbol veteranları Köyceğiz’de buluştu

 

Hentbol Duayenleri Platformu tarafından her yıl düzenlenen turnuvanın 12. buluşması 2-4 Eylül tarihleri arasında Köyceğiz’de gerçekleşti. Hentbola büyük emeği geçen Prof. Dr. Sedat Muratlı adına düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden kadın ve erken veteran hentbol takımları katıldı.

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay da veteran hentbolcularla birlikte sahaya çıkarak hentbol oynadı.

Sporun yaşının olmadığını bu turnuvada sahaya çıkan veteranların bir kez daha gösterdiğini söyleyen Erbay, “Uzun yıllardır düzenlenen böyle bir organizasyona Köyceğiz’de ev sahipliği yaptığımız için bir Köyceğizli olarak, ayrı bir mutluluk yaşadık. Ben de çeşitli spor dalları ile uğraşmamın yanı sıra eski bir hentbolcu olarak bu turnuvada üstatlarımızla birlikte aynı sahaya çıkarak mücadele etmekten ayrı bir mutluluk duydum. Bu turnuvanın organizasyonunda emeği geçen herkese ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden bu turnuvaya katılmak için Köyceğiz’e gelen tüm veteran hentbolcularımıza teşekkür ederim. Bu tür turnuvalar özellikle gençlerimize sporu sevdirmek ve onları çeşitli spor dallarına yönlendirmek açısından çok önemlidir. Her alanda bu tür organizasyonların artarak devam etmesi için bir sporsever olarak gerekli desteği her zaman vermeye çalışıyoruz.” dedi.

Bu tür organizasyonların Muğla’da spor turizminin geliştirilmesine katkı sağlayacağını belirten Erbay, “Bu turnuva, spor organizasyonlarının artırılması için çalışmalar yapılması ve tesislerin arttırılması gerektiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu yönde bir planlama Muğla’da turizm sezonunun on iki aya yayılmasına büyük katkı sağlayacaktır. Biz de bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız. Millet İttifakı olarak iktidar olduğumuzda Muğlamızda ve tüm Türkiye’de geç kalınan ya da önemsenmeyen spor tesisi yatırımlarını hayata geçireceğiz. Böylelikle toplumun her kesimine spor yapma imkanı daha fazla sağlanacaktır.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.