Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Hero Motorlar Dalaman Ve Gürleyikte

Hero Motorlar Dalaman Ve Gürleyikte
REKLAM ALANI
Ağustos 25, 2014 3:00 pm
2.041
A+
A-

Hero Motorlar Dalaman Ve Gürleyikte

 

Kaylılar hero motor Dalaman ve gürleyikte motor tanıtımı, satışı ve test sürüşü yapıldı.

Performansı ve tasarımı ile test edenler tarafından büyük beğeni toplayan hero motorlar dalamanda ilgi görmeye başladı. Türkiye sorumlusu Mustafa akan hero motorlar türkiyenin her yerinde olduğu gibi dalaman ve çevresinde de beğeni kazandı. Yakıt harcamalarındaki ciddi avantajlarla sürüş kolaylılığı, üstün performansı ile çok iyi Pazar buldu. Dalaman kaylılar motorun hero motor satışlarına çok az bir süre önce başlamasına rağmen dalamanda ve gürleyik narlı elcik bozbel çöğmen sabunlu karacaağaç kızılkaya,kayadibi gibi  köylerimizde de insanların tek tercihi haline gelmeleri bizi çok mutlu etti. Dedi.Gürleyik muhtarı Salih Salar Kaylılar ticaret dün köyümüzde hero motor test sürüşü yaptırdılar. Çok yüksek katılım oldu. Köyümüzden beğenip satın alanlar oldu. Böyle bir imkânı köyümüze de getirdikleri için kaylılar motora teşekkür ederiz. Dedi.Taşbaşı muhtarı Cemil Yıldız Köyümden gürleyike here motorları test sürüşü için gittim. Test ettim. Motorlar tam bizlere göre memnun kaldım. Dedi.Kızılkaya eski muhtarı Turgut Aşgın  gürleyikte hero moor test sürüşüne katıldım. İyi bir motor binicisiyim. Bu kadar yumuşak performansı yüksek motora ilk kez bindim.Gürleyikte motor tanıtımına katılan ve satın alan Necmettin İnan, Sadık Akkan, Fatih Karaduman, Ahmet Önder, Aydın Türkmen, Sezgin Kaplan test ettik performansını beğendik. Satın aldık. Motorlarımızdan memnunuz dediler.

Dalaman kaylılar motor satış sorumlusu Tuba Akkan uzun yıllardan bu yana Dalamanda motor satmaktayız. 2013 yılında motor satışında Türkiye derecesine girdik. Amacımız tüketicimize yakıtı az performansı güçlü sorunsuz motorlar sunmaktı. Bunu 2014 yılında sağladık. En son bayiliğini aldığımız dünya markası hinistan Japon ortaklığı olan Hero motorlar yaptırdığımız test sürüşlerinde ilçemizde ve civar ilçelerde biniciler tarafından çok beğeni kazandı. Motor binicilerine kullanımı kolay yakıt tasarruflu yüksek permosmanslı balansörlü ve uygun fiyatlarla motor sunmaktan ve bunu sorunsuz servis bağıyla tamamlamaktan memnunuz. Dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.