Dolar 32,4919
Euro 34,7350
Altın 2.489,38
BİST 9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 20°C
Az Bulutlu
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

“hizmet etmek için adayım”

“hizmet etmek için adayım”
REKLAM ALANI
Mart 8, 2014 4:28 pm
1.534
A+
A-

Merkez Mahalle Muhtar adayı Mustafa Kemal Yaman;

“hizmet etmek için adayım”mky2 - “hizmet etmek için adayım”

Haber/Foto : Güngör ÇOBAN

Dalaman Merkez mahallesi muhtarı Mustafa Kemal Yaman, PTT karşısındaki muhtarlık ofisinde seçmen sandık kağıtlarının dağıtımında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Yaman, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde  de Merkez mahallesi sakinlerinden tam destek aldı.

-Vaat ederken dikkatli olunmalı

Dalaman Merkez Mahallesi muhtarlığını 5 yıldır  yapan Mustafa Kemal Yaman, ”Muhtar adayları seçim çalışmalarında seçmenlerine vaat ve beyanları verirken dikkatli olmalıdırlar” dedi.

Merkez mahallesinde yeniden aday olan Mustafa Kemal Yaman yaptığı açıklamada, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde muhtar adayı olan arkadaşların seçim çalışmalarında seçmenlerine Milletvekili ve Belediye Başkan adaylarının verdikleri vaat ve beyanların aynısını vermekten kaçınmaları gerekir. Çünkü muhtarların yetkileri bellidir” diye konuştu. 

Yaman, ”Mahalle muhtarlarının en büyük görevlerinden biri Devletine olan bağlılığını gösterip, gönülden  güler yüzlü hizmet etmektir, mahallenin güvenini ve huzurunu sağlayarak kardeşçe yaşanmasını sağlamaktır. Ben bunu muhtarlık görevini yaptığım 5 yıldır hep başardım. Kendi mahallemde hiç kimseye ayırım yapmadım. Merkez mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip her ay evlerini dolaşarak sorunları ile bizzat ilgilendim. Yapamadığım ve aşamadığım sorunları her zaman ilgili makamlara ileterek sorunların çözümünde gayret gösterdim”

-Vatandaşlarımız tekrar aday olmamı istedi

Yeniden adaylık konusunda mahalle sakinlerinden istek geldiğini ifade eden Mustafa Kemal Yaman “Muhtarlık yaptığım süre boyunca her zaman yanımda olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemi ve halkımı çok sevdiğim için daha çok hizmet vermek adına mahalle halkının ısrarını kırmayıp yeniden aday oldum. Vatandaşlarımızdan bana sahip çıkıp 30 Mart’ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde destek vermelerini istiyorum, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.