Dolar 32,4096
Euro 34,8029
Altın 2.435,92
BİST 9.949,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanı  Bahadır Bakırcı, “kalemimizi kırmışlar”

İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanı  Bahadır Bakırcı, “kalemimizi kırmışlar”
REKLAM ALANI
Kasım 10, 2023 11:02 am
342
A+
A-

İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanı Bahadır Bakırcı yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Bugün edinmiş olduğum bir haber neticesinde öğrenmiş bulunmaktayım ki; hakkımızda ferman vermişler, kalemimizi kırmışlar, İlçe Başkanlığı görevinden el çektirilmemizi istemişler.

Dalaman ilçe kongresinde Muğla Milletvekili Metin Ergun’un gösterdiği ismin karşısına aday çıkarak 68 oya karşılık 203 oyla seçimi kazanmıştık. Maalesef sonumuzu, bu seçim zaferiyle hazırlamış olduğumuzu öğrenmiş olduk.

Seçim kazanmanın kıymetini seçim kazananlar çok iyi bilir. Bizlerde Dalaman’a layık olmak için yönetim kurulumuzla birlikte canla başla çalıştık. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde Muğla ilinde, Fethiye’den sonra en yüksek oy alan ilçe Dalaman’ı yapmanın haklı gururunu dahi yaşayamadık. Üzerimizdeki bitmek bilmeyen mobbingi sonlandıramadık.

Bütün yönetim kurulu üyelerime, bugünkü toplantımıza katılım noktasında gösterdikleri cesaret ve ciddiyetten dolayı yürekten saygılarımı sunuyorum. Uzak diyarlardan gelip ya da telefonla arayarak bizlere destek olan dostlara şükranlarımı sunuyorum.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde Metin Ergun’un bir kez daha yani 4. dönem milletvekili olması için maddi ve manevi olarak destek olan, gece gündüz çalışan elini taşın altına koyan Dalaman halkına şükranlarımı sunuyorum. Üyelerimize, delegelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ayrıca tek tek teşekkür ediyorum.

Sandıkla gelmiş olduğumuz görevi bir A 4 kâğıdı ile bırakmamız istenmiştir. Kaldı ki A 4 kağıdında ne yazdığını tam olarak da görmüş değilim. Tarafıma yapılmış resmi bir tebligat ya da bildirim de bulunmamaktadır. Görevden el çektirilmemizle; üyelerin, delegelerin iradesine ve demokrasimize gölge düşmüş hatta pranga vurulmuştur.

  Son 4 yılda her alanda Belediye Başkanlığı seçimlerinin altyapısını kurduk, hazırlıklarını tamamladık. 31 Mart 2024’de yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde İYİ Parti’ye bir belediye kazandırma arifesindeyken, seçim kazanılmasını istemeyenlerce görevden el çektirildik.  Yerel seçimlere yaklaşık 5 aylık bir süre varken Dalaman İYİ Parti teşkilatına yapılan bu anti demokratik ve etik dışı tutum ve davranış tek tek toplayarak 6 binden fazla oy yaptığımız ve %20’ye varan seçmen sayısına yapılmış en büyük haksızlıktır. İYİ Parti’nin Dalaman Belediye Başkanlığı’nı kazanması istenmemektedir. Hedefinde belediye kazanmak gibi bir anlayışın olmadığı bu yaklaşım, milletimizin takdirine bırakılmıştır.

  Dalamanlı hemşerilerimle kurmuş oluğumuz gönül bağı takdir edilmesi gerekirken sürekli sorun olarak görülmüştür. Dalaman’daki başarımızın sırrı üyelerimiz, delegelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve halkımızla sarsılmaz birlikteliğimizdendir.

  Kıymetli Dalamanlı hemşerilerim; aramıza girmeye çalışan fitne tacirlerine, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara inat kardeşliğimize sahip çıkacağız.

Halktan kopuk, hatta halkla bağı olmayanlar; milletin kaderini belirleyemeyeceği gibi, milletin hakemliğinde cevaplarını alacaktır.

Gökler yerler açılsa, üzerimize tufanlar yanardağlar saçılsa, yolumuzdan dönmeyiz.

Anti demokratik sürecin tamamı ile ilgili baştan sona, tüm detaylarıyla geniş çaplı bir basın açıklaması yapacağımızı arz eder tüm yol ve dava arkadaşlarıma, Dalamanlı hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım. “dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.