Dolar 32,9356
Euro 35,8090
Altın 2.525,12
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 33°C
Açık
Muğla
33°C
Açık
Cts 36°C
Paz 37°C
Pts 36°C
Sal 35°C

KÖYCEĞİZ BELEDİYE SPOR UMUDUNU SÜRDÜRÜYOR

Mayıs 23, 2024 4:28 pm
121
A+
A-
KÖYCEĞİZ BELEDİYE SPOR UMUDUNU SÜRDÜRÜYOR…
ÖMER KUNDAKÇI
KÖYCEĞİZ BELEDİYE SPOR: 33 NİLÜFER BELEDİYESİ: 32
Köyceğiz Belediye Spor, Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off sıralama maçlarında seriyi 1-1 yaptı.
Köyceğiz Belediye Spor evinde 5’incilik 6’ncılık maçında Nilüfer Belediyesi ile karşı karşıya geldi.
İlk yarısını 16-14 üstün tamamlayan ev sahibi Köyceğiz Belediye Spor karşılaşmadan son saniyelerde attığı gollerle 33-32 galip ayrılarak umudunu Nilüfer Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı üçüncü maça bıraktı.
Sercan Ersöz’ün gözlemci olduğu karşılaşmayı Gökhan Keskin – Orhan Keskin hakem ikilisi yönetti.
Köyceğiz Belediye Spor’da, Mehmet Bulut 1, Mikail Yıldırım 7, Musa Bağımsız 7, Kazuya İmasato 1, Yiğit Eröz 5, Oğuz Çevik 1, Behçet Çimen 3, Can Çelebi 1, Sedat Yıldırım 7 gol kaydetti.
Nilüfer Belediyespor’da ise, Mücahit Özalp 5, Mertcan Kenaryol 5, Yaşar Özdirik 1, Ramazan Mutlu 6, Eren Soycan 3, Batuhan Caymaz 3, Genco İlanç 8, Veli Kara 1 gol attı.
-Köyceğiz Belediye Spor Antrenörü Emrah Çalışkan, “Kesinlikle bizim için zordu. İlk devrenin sonunda 7 oyuncumuz gitti o yüzden üst üstüne maçlar bizi yıpratıyor. O yüzden baştan çok zorlanıyoruz. Normal kendi hatalarımızdan dolayı maç kafa kafaya gelmek zorunda kalıyor. İlk maç iptal oldu. Hakem o kuralı görmesi lazım, oyun bize geçiyordu orada işi bitirebilirdik. Şimdi arada dinlenme olmadan bir daha maça çıktık. Cumartesi bir daha çıkacağız. 9 kişiyle savaşacağız. Sporcularımızın hepsini tebrik ediyorum. Çünkü ellerinde ne varsa yürekleriyle ortaya koydular. Savaştılar, maçı kazanmak istediler, biz istiyoruz dediler kazandık. Alınlarından öpüyorum. Seyircimize zaten diyecek bir şey yok. Köyceğiz’de biz maç kazanmaya başladıktan sonra seyirci sayımız sürekli arttı. Biz bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece, burada bir koltuğun boş kalmasını istemiyoruz ve kalmayacağına da inanıyoruz.“
-Fizyoterapist Erce Uslu, “Bu zorlu dönemde üst üste oynadığımız maçlardan güzel çıktık. İnşallah Bursa’da da çok güzel olacak. Devamını getireceğiz.”
-Yardımcı Antrenör Ufuk Canikli, “Kendi ekibimizi ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum, çünkü süreç o kadar kısa ve 4 günde üç tane maç oynamak kolay bir iş değil. Öncelikle sporcularımıza vermiş oldukları emeklerden dolayı çok tebrik ediyorum. İlk maç iptal oldu, ikinci maçta son dakikalarda yaptığımız basit hatalarla maçı kaybettik ama biz mücadelenin favori takımı olduğumuzu bugün gösterdik ve sonunda da inşallah başarılı şekilde biz bir üst tura çıkacağız. Öncelikle herkese, Köyceğiz halkına, destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Biz burada favoriyiz tekrar bunu gösterdik”
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.