Dolar 32,5705
Euro 34,9337
Altın 2.427,16
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı süper lige hazır

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı süper lige hazır
REKLAM ALANI
Eylül 21, 2020 5:25 pm
602
A+
A-

Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı süper lige hazır

thumbnail DSC 8840

 

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde ilk kez mücadele edecek olan Köyceğiz Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği ile deplasmanda 26 Eylül’de karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Muğla Menteşe Spor Salonu’nda pas ve taktik ağırlıklı antrenman yaparak devam ediyor.

Hentbol Branş Sorumlusu Mehmet Nadi Pirci, eksik oyuncuların yerlerine hocaların tavsiyeleri üzerine yeni oyuncular aldıklarını söyledi.

Hazırlıkların çok iyi bir devam ettiğini, Köyceğiz’e çok güzel bir spor salonu yapıldığını anlatan Pirci, “Antrenmanlarımızı ve maçlarımızı kendi salonumuz bitene kadar Muğla’da Menteşe spor salonunda yapıyoruz. Hafta sonu yapacağımız İstanbul Üniversitesi maçımıza artık hazırız.” dedi.

Antrenör Server Ercan ise 4 Ağustos’ta sezonu açtıklarını, fitnes, topla pas ve taktik olmak üzere günde çift antrenman yaptıklarını anlattı.

Takımın eksiklerinin yok denecek kadar az olduğunu, takıma yeni katılanların da arkadaşlarına çabuk adapte olduğunu dile getiren Ercan, “Önümüzdeki maç için şu an takımımızın durumu gayet iyi. Fiziksel olarak, mental olarak gayet hazırız. Hentbol branşı Muğla’da yıllardır süre gelen bir spor dalı. Köyceğiz olarak çok az bir nüfuslu yerden ilk defa süper lige çıkan bir takımız. Muğlaspor Hentbol takımı geçtiğimiz yıllarda süper ligi kazanmasına rağmen maddi yetersizliklerden dolayı bunu karşılayamamıştı. Şu anda böyle bir imkan elde ettik ve bu imkanı çok iyi bir şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Oyuncu Burak Dağcı da süper ligde çıkacakları ilk maçı kazanmak için canla başla mücadele vereceklerini kaydetti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.