Dolar 32,5680
Euro 34,9959
Altın 2.431,33
BİST 9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Köyceğiz Müftülüğü ekibi ilçeye döndü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden deprem bölgesine giden Müftülük ve TDV gönüllü görevlileri çalışmalarının ardından ilçeye döndü. Deprem felaketine uğrayan vatandaşlara yardım etmek amacıyla Köyceğiz Müftülüğü’nden giden 11 görevli Kahramanmaraş’ın …

Köyceğiz Müftülüğü ekibi ilçeye döndü
REKLAM ALANI
Şubat 15, 2023 11:24 am | Son Güncellenme: Şubat 15, 2023 12:52 pm
417
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden deprem bölgesine giden Müftülük ve TDV gönüllü görevlileri çalışmalarının ardından ilçeye döndü.

Deprem felaketine uğrayan vatandaşlara yardım etmek amacıyla Köyceğiz Müftülüğü’nden giden 11 görevli Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde koordinatör Düzce İl Müftüsü Osman Aydın ile birlikte deprem bölgesinde görev yaptı. Köyceğiz Müftülüğü ve TDV Köyceğiz Şubesi görevlileri deprem bölgesinde yaraları sarmak için canla başla çalıştı. Görevliler cenazelerin teçhiz-tekfin ve defin işlemleri, gelen yardımları dağıtma, çadırları kurma, ailelere ve çocuklara moral motivasyon desteği olmak üzere verilen tüm görevleri yerine getirdi. Görevlerini tamamlayıp bu gün Köyceğiz’e dönen Müftülük ve TDV personelini Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz ve bazı kurum temsilcileri karşıladı. Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinden dönen görevliler deprem bölgesindeki durumlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Büyük acıların yaşandığını anlatan görevliler, devletin her şeye hakim olduğunu, milletin yardımlarının depremzedelere ulaşmakta olduğunu belirttiler. Köyceğiz Kaymakamı Maslak; “ Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla gönüllü olarak görev yaptınız. Görevinizi tamamlayıp Köyceğiz’e döndünüz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.