Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 23°C

KöyceğizBelediyespor Hentbol’de Play-off u hedefliyor

KöyceğizBelediyespor Hentbol’de Play-off u hedefliyor
REKLAM ALANI
Nisan 13, 2023 8:25 am
211
A+
A-

KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 33 SAKARYA B.B SK.: 37
HAKEMLER: Gökhan Keskin*** Orhan Keskin***
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi Cemal Kütahya 2022-2023 sezonu 20’nci hafta maçında Köyceğiz Belediyespor ile Sakarya BB. SK. ile karşı karşıya geldi.
Ligin ikinci yarısında kadrosuna yeni kattığı oyuncularla çıkış yakalayan Köyceğiz Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısı 19-19 tamamlandı.
İkinci yarıda taraftarının da desteğini arkasına alan Köyceğiz Belediyespor bazı dakikalarda öne geçmesine rağmen istediği sayıları elde edemeyince parkeden 33-37 mağlup ayrıldı.
KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: Alp*** (kaleci), Arda** (kaleci), Gürkan**, Genco***9, Enes**1, Oussem Boudjenah***7, Artun**, Adnan**3, Alexandr Lupascu** Igor Chıselıov**3, Oğuz***, Behçet**, Batıkan**, Uladzıslau Barylau***5, Hüseyin**, Senar**5 gol kaydetti.
SAKARYA BB. SK.: Mehmet (Kaleci) ***, Taner* (Kaleci), Achraf Elabed(kaleci) ***, Mustafa**, Çetin***5, Oğulcan***4, Onur***4, Sedat***2, Mehmet Demirezen**, Mırı Mohammed***2, Yurıı Babenkov***, Mohamed Ghazalı Blıda***4, Oleksandr Tıukın**3, Dusan Medic***3, Ramazan***8, Emre**, İbrahim***2 gol kaydetti.
DEVRE: 19-19

hentfntjdl - KöyceğizBelediyespor Hentbol'de Play-off u hedefliyor
SARI KARTLAR: Adnan, Mehmet Deniz (Antrenör) Köyceğiz Belediyespor, Mohamed Ghazalı Blıda Sakarya BB. SK
KIRMIZI KART: Oleksandr Tıukın Sakarya BB. SK
İKİ DAKİKA CEZASI: Genco, Enes Köyceğiz Belediyespor. Sedat, Oleksandr Tıukın Sakarya BB. SK
Sakarya BB. SK. Antrenörü Mehmet Fatih Işık, ligin sonuna doğru yaklaşıldığını, her takımın da play-off’ta iyi bir pozisyon almak için mücadele ettiğini söyledi.
Köyceğiz’in de aynı şekilde play-off’ta daha iyi bir pozisyon alabilmek adına mücadele ettiğini dile getiren Işık, “Öncelikle güzel ve keyifli bir maç oldu. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar gerçekten mücadeleyi hiç bırakmadılar. Bugün de sahada istediğimiz doğruları özellikle ikinci yarıda daha iyi yaptık ve maçı kazanmasını bildik. Köyceğiz takımını da bu günkü oyunlarından dolayı kutluyorum. Onlara da önlerindeki maç için başarılar diliyorum” dedi.
Işık, “Son iki maçımız kaldı. Beşiktaş ve Ankaragücü ile oynayacağız. Kazanıp ligde en iyi yerde en iyi pozisyonda bitirmek için mücadelemizi devam ettiriyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.