Dolar 32,3422
Euro 34,9817
Altın 2.387,67
BİST 10.203,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C

KUPA BEYİ BEŞİKTAŞ, KÖYCEĞİZ’DEN MUTLU DÖNDÜ

Nisan 22, 2024 9:14 am
57
A+
A-
KUPA BEYİ BEŞİKTAŞ, KÖYCEĞİZ’DEN MUTLU DÖNDÜ
ÖMER KUNDAKÇI
KÖYCEĞİZ BELEDİYESPOR: 28 BEŞİKTAŞ SAFİ ÇİMENTO: 41
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 21’inci hafta mücadelesinde Köyceğiz Belediyespor evinde Türkiye Kupası sahibi grup lideri Beşiktaş Safi Çimento ile karşı karşıya geldi.
Recai Gülhan’ın gözlemci olduğu karşılaşmayı Orhan Karabulut – Soner Yücel Çelik hakem ikilisi yönetti.
Köyceğizli taraftarlar tribünleri boş bırakmayarak Muğla temsilcisine destek verdi. İstanbul ve çevre illerden gelen yaklaşık 100 kişilik Beşiktaş taraftarı da takımına destek verdi.
İlk yarısını 6-17 yenik tamamlayan ev sahibi Köyceğiz Belediyespor karşılaşmadan 28-41 mağlup ayrıldı.
Köyceğiz Belediyespor’da, Mehmet Bulut 4,, Mikail Yıldırım 2, Musa Bağımsız 1, Ali Kaya 1, Kazuya İmasato 2, Yiğit Eröz 5, Oğuz Çevik 2, İsmail Türköz 1, Can Çelebi 1, Sedat Yıldırım 8 gol kaydetti.
Beşiktaş Safi Çimento’da ise, Enis Harun Hacıoğlu 6, Nıkola Arsenic 2, Alperen Arabacı 6, Hıchem Kaabeche 1, Eyüp Arda Yıldız 2, Francısco Javıer Castro Pena 2, Joan Amıgo Boada 7, Şevket Yağmuroğlu 2, Tobıas Cvetko 6, Onur Eren Gedikli 2, Cedrıc Sorhaındo 2, Mıhajlo Radojkovıc 3 gol kaydetti.
-Beşiktaş Safi Çimento Antrenörü Oliver Roy Camino, “Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz ama hemen kupa sonrası ligi düşünmeye başladık. Lig devam ediyor lige konsantre olmamız lazım. Özellikle bu maç tüm kutlamalardan sonra lige devam etmeye odaklanma konusunda göstereceğimiz reaksiyon bizim için önemliydi. Özellikle şunu söylemek zorundayım ve ilk yarıda çok iyi bir Beşiktaş vardı sahada ama ikinci yarı için biraz daha konuşmamız gereken şeyler var. İkinci yarı çok memnun değiliz onun üstüne biraz daha çalışmamız lazım ama takımımın bugünkü mücadelesinden memnunum. Tabi ki şimdiki bütün hedefimiz ligi kazanmak. Özellikle buradaki atmosfer, taraftarlarımızın yarattığı atmosfer bizim için çok önemliydi. Onlara iyi bir galibiyet verdiğimiz için mutluyuz” dedi.
-Köyceğiz Belediyespor oyuncusu Ahmet Selim Gör, “Güçlü bir Beşiktaş’a karşı mücadele ettik. Pas hatası yaptık, bazı şutlarımız kaleden döndü, hızlı hücumlar yedik. İkinci yarıda biraz daha toparlandık. Onun dışında sezona ikinci yarıda lige güzel bir başlangıç yaptık. Hedef takımlarımızı yendik. Şu anda ilk 5’teyiz. Playoffta da daha güzel bir sonuç alarak, elimizden gelenin en iyisini yaparak sezonu sonlandıracağız” diye konuştu.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.