Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

MARMARİS’TE BEŞ YILDIZLI ALKOLSÜZ HALK PLAJI AÇILDI

MARMARİS’TE BEŞ YILDIZLI ALKOLSÜZ HALK PLAJI AÇILDI
REKLAM ALANI
Haziran 14, 2021 10:50 am
2.562
A+
A-

MARMARİS’TE BEŞ YILDIZLI ALKOLSÜZ HALK PLAJI AÇILDI

thumbnail marmaris halk plaji 1

MARMARİS’TE BEŞ YILDIZLI ALKOLSÜZ HALK PLAJI AÇILDI

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Bodrum ve Antalya’dan sonra Marmaris İçmeler’de de halkın kullanımına sunulan, beş yıldız kalitesinde hizmet verecek ücretsiz Halk Plajında; giriş ücretsiz, fiyatlar ekonomik olacak ama alkollü içecek servisi yok!.. Yapımı sırasında kimi çevrecilerce inşaasında beton aksam kullanıldığı gerekçesiyle tepki çeken plaj, daha önceki yıllarda helikopter pisti olarak kullanılan blok beton alan da plaj alanına dahil edilerek, halkın hizmetine sokuldu!.. Marmaris İçmeler Halk Plajının açılışı, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı ev sahiplinde bugün (11 Haziran 2021); Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Güvenç Görgülü, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Marmaris’in önde gelen turizmcilerin de katıldığı bir törenle gerçekleşti. Kültür ve Turizm bakanlığınca son 3 yıldır devam eden Bodrum ve Antalya’dan sonra ücretsiz halk plajları projesinin devamı olarak hizmete giren Marmaris İçmeler halk plajı; 7 dekar alan üzerinde, 400 metre sahil uzunluğuna sahip ve 1000 şezlong kapasiteli. Önceki yıllarda helikopter pisti olarak kullanılan ve bugüne kadar kimsenin tepki vermediği, plajdaki en geniş beton dolgu alanı olan helikopter pistinin de plaj olarak halkın hizmetine sunulması, bu kez çevreci protestocuların tepkisini değil, takdirini kazandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre beş yıldız kalitesinde turizm hizmeti verecek olan plajda, bakanlığa ait diğer tesislerde olduğu gibi alkollü içecek servisi yapılmayacağı öğrenildi.

thumbnail marmaris halk plaji 2

marmaris halk plaji 1

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.