Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

MARTI Cafe açıldı

MARTI Cafe açıldı
REKLAM ALANI
Mayıs 10, 2016 6:49 am
2.486
A+
A-

MARTI Cafe açıldı

martı cafe açılış DSC_0895

 

MARTI Cafe Yılardır eğlence sektöründe hizmet veren Zeki Demirtaş işletmeciliğinde  değişen yüzüyle hizmete açıldı.

 

Dalaman Sevgiyolu Cadddesinde hizmet vermeye başlayan MARTI Cafe yenilenen yüzüyle Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz’ın katıldığı törenle açıldı.

Mekan işletmecisi Zeki Demirtaş;”Nezih kaliteli hizmet anlayışını  benimsediğimiz kimliğimizle Dalaman’da böyle bir girişimde bulunduk. Amacımız gündüzleri ve akşamları vatandaşlarımızın  kafa dinleyebileceği huzur bulacağı ve arkadaşlarıyla hoş vakit geçirebileceği bir ortam sunmak. Hizmet anlayışımızdaki değişikliği siz müşterilerimizle paylaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Açılış öncesi konuşma yapan Başkan Şaşmaz; “Dalaman’a yakışır güzel nezih bir işletme daha hizmete girdi. MARTI Cafe’nin ilçe ekonomisine canlılık getireceğine inanıyorum.  İlçemize gelecek yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin mutlaka uğraması gereken bir mekan. Emeği geçenlere teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Açılışın ardından Belediye başkanı Şaşmaz ve davetliler Cafe’yi gezip, İşletmeci Demirtaş’tan bilgi aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.