Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı
REKLAM ALANI
Şubat 8, 2024 6:30 pm | Son Güncellenme: Şubat 9, 2024 10:37 am
233
A+
A-

MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Dalaman İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Muhammet Karakuş,  Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Alim Uzundemir, MHP İlçe Başkanı Fatih Avcı, AK Parti Dalaman ilçe Başkanı Şefik Oğuz ve davetlilerin katılımı ile açıldı.

8 - MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki törende konuşan MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, “Cumhur İttifak  ının burada vücut bulmuş halini görmekten dolayı çok heyecanlıyım. Cumhur ittifakı olgusunu korumak, yaşatmak için ellerinden gelen hassasiyeti ortağımız AK Parti teşkilatları gösteriyorlar sanki kendi belediyemiz gibi. 7 belediyemiz var Muğla’da Allah’ın izniyle 13 belediye ve üstüne de büyükşehir belediyesini Allah’ın izniyle alacağız. Cumhur İttifakı’ndaki arkadaşlarımız da şahit oldu ki verdiğimiz oylar boşa gitmiyor, bize hizmet olarak geri dönüyor.

Onların kendi kavgalarını seyrettik işte 5 yıl. Büyükşehirle, kendi ilçe belediyelerinde olan kavgalarını seyrettik 5 yıl.  Yok, bitti. Buradaki inanmış arkadaşlarımızla beraber hem Muhammet başkanımı tekrardan belediye başkanı olarak göreceğiz hem de büyükşehri de alacağız ve bütün Türkiye’ye örnek belediyeciliğin ne olduğunu buradan göstereceğiz. Muğla önemli bir lokasyon, Muğla Türkiye’nin penceresidir. Bütün Avrupalının, Asyalının tatil yaptığı yerdir. Biz burada başaracağız.

 

-Dalaman’da gittikçe büyüyen bir teşkilat yapımız var. Bugün şu binaya geldim, ilçe başkanım Fatih Avcı ve yönetimdeki arkadaşlarımın emeklerini, gözlerindeki heyecanı gördüm emin olun ki ben daha heyecanlandım bu tablodan dolayı. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Büyüyeceğiz, bütün Türkiye’ye örnek olacağız, Allah’ın izniyle de sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi pazara kadar değil mezara kadar yol gideceğiz” dedi.

-AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, “Cumhur İttifakı teşkilatları olarak önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde sloganımız Türkiye Yüzyılı. Artık Muğla Yüzyılı başlasın istiyoruz. Dalaman yüzyılı başlamıştı, Ortaca yüzyılının devam etmesi lazım. Cumhur ittifakı ile bütün teşkilatlar olarak kardeşçe ziyaretlerimizi sokak sokak, ev ev yapıyor ilçe adaylarımızın ve büyükşehir adayımızın yanında bulunuyoruz.

2 - MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

-Biz özellikle Muğla genelinde, dışarıda da yine aynı şekilde ifade ediyorlar iki teşkilatın bu kadar birbirine kaynaşmış olması çok büyük bir başarı, çok büyük bir meziyet. Bu birliktelik başarının da bir göstergesi oluyor. Bu seçimde başta büyükşehir olmak üzere Dalaman’da ve Ortaca’da devam eden mevcut belediyenin daha yüksek oy oranıyla seçilerek belediye başkanlarımızın devamından yana çalışmalarımız sürecek.

Bu seçimde Cumhur İttifakı olarak hem büyükşehirde hem de 13 ilçede daha çok iddialıyız, başaracağız. Çünkü başarmak durumundayız. Özellikle büyükşehir anlamında Muğla’nın yıllardır çözülemeyen sorunu var. Artık bu sorunların daha öteye de gitmesi mümkün değil. Bunun da ancak Cumhur İttifakı adayının seçilmesiyle çözülebileceğine inanıyoruz.

Dalaman Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Muhammet Karakuş, “Dalaman’a layık olanın en iyisini yapmak için gece gündüz ülkücü hareketin bu teşkilatı benim arkamda olduğu sürece Dalaman bizimdir, Muğla Büyükşehir Cumhur İttifakı’nındır. Hayırlı olsun.  Cumhur İttifakı’nın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum.

9 - MHP Dalaman İlçe Başkanlığı binası açıldı

MHP Dalaman İlçe Başkanı Fatih Avcı, “beni ve yönetimimi bu göreve layık gören Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve İl Başkanım Oğuz Akarfırat’a teşekkür ediyorum. Görevi devir aldığımız günden bu yana bana destek olan ve hiçbir çıkart gütmeyen milliyetçi, ülkücü hareketin bir neferi olan değerli yönetim kurulu ve Dalaman’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin vizyonu ile kararan Muğla Büyükşehir Belediyesini Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile aydınlığa kavuşturacağız. Dalaman Cumhur İttifakı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirip Muğla’da 1 Nisan sabahına kazanmış olarak uyanacağız. Bayrağı devir aldığımız günden bu yana bizlere cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olduğunu hissettiren ve bizlerin yanında olan belediye başkanımız Muhammet Karakuş’a teşekkür ederim. Dalaman’a bu zamana kadar yaptığı hizmetlerine yenilerini eklemek için Cumhur İttifakı olarak bize düşen görevde ben ve teşkilatım gece gündüz, yağmur çamur demeden çalınmadık kapı gezilmedik sokak bırakmayacağız.  Cumhur İttifakı olarak güçlüyüz, birlikteyiz, kazanacağız. İlçe Başkanı Avcı, Alparslan Türkeş’in sözünü hatırlatarak ‘bizim siyasette muradımız milletimize hizmet ve Allah rızası kazanmaktır.”dedi.

Haber:Güngör Çoban-Özgürer Deniz Kundakçı

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.