Dolar 32,5577
Euro 34,9065
Altın 2.425,55
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C

Minik yazarlar, Milli Eğitim Müdürü Çay ile buluştu

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen Okur Gezer Yazar Projesi ile öğrenciler daha çok okuyor, gezerken öğreniyor ve özgün metinler oluşturarak kitap yazıyor. İl Müdürü Emre Çay, minik yazarlarla tanışıp sohbet ederek …

Minik yazarlar, Milli Eğitim Müdürü Çay ile buluştu
REKLAM ALANI
Haziran 6, 2023 12:12 pm | Son Güncellenme: Haziran 6, 2023 2:52 pm
133
A+
A-

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen Okur Gezer Yazar Projesi ile öğrenciler daha çok okuyor, gezerken öğreniyor ve özgün metinler oluşturarak kitap yazıyor. İl Müdürü Emre Çay, minik yazarlarla tanışıp sohbet ederek kaleme aldıkları her iki kitapta nelerden esinlendiklerini ve kitapların içeriği hakkında bilgi aldı.

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 3/E sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri Mahire Demirsoy rehberliğinde yazdıkları 27 masaldan oluşan “Arılar Ülkesi 3” kitabının sosyal sorumluluk projesi olduğu ve kitabın satışından elde edilecek gelirin Adıyaman Gölbaşı’nda eğitim gören depremzede öğrencilere bağışlanacağı belirtildi.

Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencilerinin öğretmenleri Volkan İlhan rehberliğinde yazmış oldukları kitap ise aynı zamanda kitaba ismini veren ve okul bünyesinde yürütülen “Atma, Dönüştür, Oyna Kazanan Olsun Doğa!” projesinin ürünü. Doğaya karşı farkındalık oluşturmak ve sıfır atık konusunda bilgilendirmek amacıyla öğrencilerin düşünce ve kurgularıyla yazılmış olan çevreci kitabın 4 bölümden oluştuğu ve birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar her kademeden öğrencinin kitabın yazımında katkısı olduğu belirtildi.

Öğrencilerin yazmış olduğu kitapların çok kıymetli olduğunu, her iki kitabın da farkındalık oluşturmak adına güzel işlere vesile ifade eden İl Müdürü Emre Çay, “Değerli öğretmenlerimizin rehberliğinde duygu, düşünce ve hayallerini kaleme alan minik yazarlarımızla gurur duyuyor, öğretmen ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum, başarılarının ömür boyu devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Emre Çay, öğrencilere ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerine, destek sunan kurum müdürüne ve ilçe milli eğitim müdürüne teşekkürlerini iletti. Günün anısına öğrencilere çeşitli hediyelerin takdim edilmesinin ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu ve Bodrum Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencileri, Okur Gezer Yazar Projesi çerçevesinde kaleme aldıkları “Arılar Ülkesi 3” ve “Atma, Dönüştür, Oyna Kazanan Olsun Doğa!” adlı kitaplarını, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’a takdim etti. Ziyarette, minik yazarlara Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, okul müdürleri ve sınıf öğretmenleri eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.