Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

MSKÜ tarafından deprem bölgesine yardım gönderildi

Muğla Sıtkı Koçman üniversitesinden deprem bölgesine giyim, temizlik, gıda ve ısıtıcı gönderildi. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından giyim, temizlik, gıda ve ısıtıcı Hatay iline …

MSKÜ tarafından deprem bölgesine yardım gönderildi
REKLAM ALANI
Şubat 9, 2023 10:36 pm
370
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman üniversitesinden deprem bölgesine giyim, temizlik, gıda ve ısıtıcı gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından giyim, temizlik, gıda ve ısıtıcı Hatay iline gönderildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, ”Pazartesi günü meydana gelen depremin dördüncü günü. Dün Muğla Meslek Yüksek Okulu olarak gönderdiğimiz mutfak ve gıda maddelerine ilave olarak bugün de Üniversitemizin Sağlık ve Spor Daire Başkanlığı, öğrenci topluğu tarafından organize edilen yine deprem bölgelerinden depremden en ağır bir şekilde etkilenen Hatay iline yönlendirilen gıda maddesi, temizlik maddesi, giyim eşyası ve ısıtıcıdan oluşan bir yardım kamyonu hazırlıyoruz. Deprem bölgesine olan yardımımız enkazlar orada kaldığı müddetçe devam edeceğiz. Deprem bölgesindeki insanlarımıza ihtiyaç hissettiği müddetçe yardımlarımız sürecek. Bunlar sadece yardımlarımızın bugünkü safhası. Önümüzdeki günlerdede yine yardım göndermeye devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.